aysegülüm bacim valla bekliyorum regl olmayi cnm ümidim hic yok yarin birgün kesin olurum bakalim rabbim umarim dularimi kabul eder 12 sinde olmam gerek ama hayirlisi ins olmam ya 🙁
Insallaaaahhhhh olmasinnnn....
aysegülüm bacim valla bekliyorum regl olmayi cnm ümidim hic yok yarin birgün kesin olurum bakalim rabbim umarim dularimi kabul eder 12 sinde olmam gerek ama hayirlisi ins olmam ya 🙁
cnm her namazımda dualarımdasınız zaten ama cuma zamanıda dua edicem allahım kabul etsin inşallah
insallah eminem buraya bende hamileiym diye yazmak ilk haberi buraya vermek okadar cok isterimki allahim insallah dularimi kabul eylerInsallaaaahhhhh olmasinnnn....
inşallah olmazsın canım benimmmmmmaysegülüm bacim valla bekliyorum regl olmayi cnm ümidim hic yok yarin birgün kesin olurum bakalim rabbim umarim dularimi kabul eder 12 sinde olmam gerek ama hayirlisi ins olmam ya 🙁
heeeeee bacım bu ay çok pis çalışcam heeeeee😀
ben aysegüllede senlede fena azim görüyorum kesin süper haberler alicam sizden ha 🙂aynen bacım yaaaa imkanım olsa tutayım ellerinden götüreyim bi tanıştırayım ammmmaaa.....nasıl olcak bilmem
şaka bir yana Rabbim nasip ettikten sonraaaaa ooooooo bize sadece Rabbim nasip et demek düşer....(amiiin)
insallah bacim allah yüzüme bakar 🙂inşallah olmazsın canım benimmmmmm
heeeeee bacım aynen öle olur yaaaaaaaaaa😀simdi hep dua ediyoruz ya, insallah regl olmayiz diye... bundan 20 sene sonrada, yine hepimiz burda bu seferde insallah regl oluruz diye dua edermi$iz... Meneposa girmemek icin 🙂)))
heeeeee bacım bu ay çok pis çalışcam heeeeee😀
aynen bacım yaaaa imkanım olsa tutayım ellerinden götüreyim bi tanıştırayım ammmmaaa.....nasıl olcak bilmem
şaka bir yana Rabbim nasip ettikten sonraaaaa ooooooo bize sadece Rabbim nasip et demek düşer....(amiiin)
evwtt talımm yeterki rabbim istesin ol desin olur bize düşen bol bol çalışıppp dua edip okunmuş pirinçleri yiyip sınıvı geçip organik mercimek diploması nı almakkk
hadii herkesi bol bol ders çalışmaya davet ediyorummmmmm
Canım bu kürü hangi günler kaç gün yapacağız
cozyyy bakıyorumm daa ne selam ne kelamm küsersem sana görürsünn bir hoş geldin demedinn yaaaa