bak canım gun de 1 ttane 3 aydır GLUCOPHAGE sonra kılomenden sonra3 gun estrofen yumuşlar buyunsun dıye sonra ovtıl ığne oldumprenses canım sen hormon düzenleyici ilaç filan kullandın mı ....
bak canım gun de 1 ttane 3 aydır GLUCOPHAGE sonra kılomenden sonra3 gun estrofen yumuşlar buyunsun dıye sonra ovtıl ığne oldumprenses canım sen hormon düzenleyici ilaç filan kullandın mı ....
ama mantarda akıntı olur kaşıntı devam eder bende cok kısa sürü iki gün oldu sonra gecticanım böyle bir şikayeti ben hiç duymadım sadece mantar enfeksiyonu olanlar bu derren yakınıyorlardı....
bak canım gun de 1 ttane 3 aydır GLUCOPHAGE sonra kılomenden sonra3 gun estrofen yumuşlar buyunsun dıye sonra ovtıl ığne oldum

bak canım gun de 1 ttane 3 aydır glucophage sonra kılomenden sonra3 gun estrofen yumuşlar buyunsun dıye sonra ovtıl ığne oldum
ama mantarda akıntı olur kaşıntı devam eder bende cok kısa sürü iki gün oldu sonra gecti
hadi yaaaa ayyyyy gülümmmm dualarını eksik etme....evet var canım hatta adetine bir hafta kala kan tahlili yaptırıp öğrenen var haberin olsun....
bu lekelenme nasıl oluyor adetine 1 hafta varkende olurmu kızlar sanki adet olucakmışsın gibi kahverengimievet bacım zaten kampanya başlatmıştıkya....peki benim gibi bu kadar erken lekelenme gören olmuşmu daha reglime 11 gün var.....ne bileyim bana çok düşük bir ihtimal gibi geliyoryani en azından lekelenme 10 güün kala olsa kesin derdim hatta kan testi bile yaptırtırdım ama ....bu kadar erken olunca....
PİRENSEN VE DENTANURSEEE
LÜTFEN KAN TESTİ YAPTIRIIIINNNN
YOKSA TOPLU SEANS GELİYOOOOOOOO
![]()
ben patladım çatladım burdaaben suan da kullanmıyom gebelık supesı var dıye ayrıca dktoru aradım yarın gel kan testı yapalım dedı ıdrard cıkmıya bılır dedıbende 6 aydır glucophage kullanıyorummmmmm