anam uuu ben sabahta calıştım akşamda calıştımakşamları arkadaşım ama ben hiç kalkmadım hep yattım ilişki sonrası
anam uuu ben sabahta calıştım akşamda calıştımakşamları arkadaşım ama ben hiç kalkmadım hep yattım ilişki sonrası
anam benimle kafa yaparken ikimiz mi ? hamile kalırmışık ohh ohhh ne güzel olup bacım yaaaabenimde öle oldu ilişkiden sonra başladı hala hafif hafif devam ediyor bencede kesin yaptır test
izgilimin nesi varki onun daha 30 u değilmi adeti benimle yakınay keşke belırtıler tutuyorda teste cıkmıyr bcım bıde merak edıyom gec dollenme olunca belırtılerde gec başlar herhalde kız izgili bı r araştır helebı netten
anam uuu ben sabahta calıştım akşamda calıştım
kız internet araştır dedım benım durumuizgilimin nesi varki onun daha 30 u değilmi adeti benimle yakın
bendee hep yattım valla akşam ilişkiye girdim sabah kalktım yataktan...ya bide ben bu ay rahim filmi çektirmiştim...inşallaahhhh hepimiz hamişizdirrrakşamları arkadaşım ama ben hiç kalkmadım hep yattım ilişki sonrası

hayır kız gun aşırı ha boyle yastık koydum tavna dıktım bacaklarımı yattım soylemesı ayıpcanım aynı günün hem sabahı hem de akşamı mı yaptın...
ama o zaman sperm kalitesi bozuluyormuş....

bacım lekelenmelerim var neden olduğunu anlayamadım nettede bir sürü sebeb yazıyor inciri çok yedimya ...darbelere geldim bu ayizgilimin nesi varki onun daha 30 u değilmi adeti benimle yakın
yaaa pirensesim canım senin araştırılcak ne durumun var hamişsin işte baksanaaa:küstüm:
kız internet araştır dedım benım durumu