allahin izniyle sabirlarimizin sonuna kadar deniycez insallah pes etmek yok meleklerimizde gelcekleri vakitleri zamanlari olcagi zaman allah yolluycaktir biz sagdece sabirli olalim 🙂Aynı gün denedik ama olmadı ne yazık ki
allahin izniyle sabirlarimizin sonuna kadar deniycez insallah pes etmek yok meleklerimizde gelcekleri vakitleri zamanlari olcagi zaman allah yolluycaktir biz sagdece sabirli olalim 🙂Aynı gün denedik ama olmadı ne yazık ki
kocisin nerde kiz hayrolaöp kuzum öp zaten benim kociş de yok 🙂)
ben şemdinlideyim o yüksekovada canım 🙁kocisin nerde kiz hayrola
canım benimde işte öyleydi belli, belirsiz bugün benim 14.günüm canım...

oy kiyamam sana ya tezden kavisirsunuz insallah cnm neden ayrisiniz özel olmuycaksa eger sordum amaben şemdinlideyim o yüksekovada canım 🙁
allahin izniyle sabirlarimizin sonuna kadar deniycez insallah pes etmek yok meleklerimizde gelcekleri vakitleri zamanlari olcagi zaman allah yolluycaktir biz sagdece sabirli olalim 🙂
maşallahhhhh evet... yok canımmm kesinlikle hiçbirşey yapmam. 10 gün yatarım inşallah da iyi gelir.
ben şemdinlideyim o yüksekovada canım 🙁
oy kiyamam sana ya tezden kavisirsunuz insallah cnm neden ayrisiniz özel olmuycaksa eger sordum ama
maleseff keske olsaydi ama yok isteDua etmekten, beklemekten, umut etmekten ve tabi gayret etmekten başka yapacak bi şey yok ki...