anladm canım dualarım seninle bnmde 28 nisan bakalım nolcak inş bu ay güzel haberler alırız ve mutlu oluruz
oooyyyy canım ben iyiim dentnurseyi merak etmiştim ama......gunaydın kızlar tekrar atılmısım yıne....
desenım ne guzel gezdır oglusunu.....
nurcum selam....
izgıllll naber canım?
dentnurse hayırlısı olsun canım ınsallah gelecek aya tuttururuz
hoşgeldin ayyy parçam biz iyiyiz sen nasılsınselam kızlararrrrr nasılsınız
tamam gülüm inşallah bu son ayın olacak dualarım seninleinşallah canım dua et bana bu arada seni şimdi gördüm hoş geldin ama acil cıkmam lazım
ii etmişsin cnm bnmm oku okuu bak bana hala okuyorum sanırım hayatım boyuncada okucammm😀uf yaa ders çalışmak bitmicek hiç bnm için ama napalımm iidr ya çalışmak çalışkan arkadaşım maaşllahh sann kızz ben de lisede hep teşekkürr almışımdırr saolsun hocalar her yıl teşekkür ettiler bana😀güzelimm regl olan ben değilim dentnurse ben ona yazdım o mesajı....ben daha bekliyorum regl tarihim 30 nisan ne olur dua et benim için
oooyyyy canımıniçiiiiii burdayım beeeen geçmi sayfaları bi okuyuverdim eeeeeeee nasılsın bakalım kısssssss foruma ilk girdiğin zamanlardada ders çalışıyordun halaaaaaaaa çalışıyorsun anam ne bitmez dersmiş bu....ayyyyy varya nefret ediyorum ders çalışmaktan ama bütün lise dönemimde hep tattir almışımdır.....yaaaa zaten ben biliyorum ben anormaliiiiiiiiiim heeeeee
sşafak 11 bakalım nolcak bu ayyyy

slmm cnm hoşgeldinn tekrarrrrr 😀gunaydın kızlar tekrar atılmısım yıne....
desenım ne guzel gezdır oglusunu.....
nurcum selam....
izgıllll naber canım?
dentnurse hayırlısı olsun canım ınsallah gelecek aya tuttururuz
iyiyim canım ya sen nasılsın nasıl gisiyooooooyyyy canım ben iyiim dentnurseyi merak etmiştim ama......
sen nasılsın tatlım şafak 6 heeee....
hoşgeldin ayyy parçam biz iyiyiz sen nasılsın
tamam gülüm inşallah bu son ayın olacak dualarım seninle

hoşgeldin cnm hayırlısı olsun inşşşafak 11 bakalım nolcak bu ayyyy
ay inşallah canım ama cok heyecanlıyım ben hic bi belirti yok bakalım hadi hayırlısı :meri::meri:inş canım sende biran önce sevinçli haberler alırsın bebişine kavuşursun...![]()