Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım şirket içi eğitim diyelim 🙂

canım inşaallah bu ay olur ama içimden geçeni söyliym sana , iş stresinden kurtulunca bence hemen hamile kalacaksın tatlım ,allahım beni de kurtarsın inşaallahhh....aminnnn

hala eğitimdeyim ama aralarda bakmaya çalışıyorum yoksa çoook birikiyor sayfalar akşam oku oku bitiremedim yaww
ınsallah canım teker teker dökülelım ınsallahhhhh...kolay gelsın tatlım....

Evet canim ali$tim artik zaten ayda 1 kez mutlaka, bebek göyorum rüyamda:ehi:

ahh bacim ahhh bu erkekler varya bizden beter... benimkine ben hic yumurtlama günüm $u falan demiyorum artik.... adam stress oluyor yaaa, herseyi takiyor kafasina.. bazen o beni teselli etsin rahatlatsin diye bakiyorum, bi de bakmi$im ben onu rahatlatmaya calisiyorum...
aynen tatlım....olsaydı onlarda bı ohhh dıyecekler valla🙂

canım aklından çıkar ne olur bu bebek mevzusunu.sadece dua et.böyle rüyalar çok yıpratıcı sinir bozucu olur

Dua ediyorum,, hemde nasil,,, dua edince rahatliyorum zaten... gecen haftalar regl olursam peri$an olurum diye dü$ünmüstüm ama hic öyle olmadi gayet rahattim, bi daki aya olur insallah dedim... Herseyin Zamani var.. Bazen a$iri bi istek geliyor ama... sakin kafayla düsününce, Herseyin hayirlisi olsun dyorum...

gel kız ben sizi gezdiririmmm

bak gelirim haaa :ehi: camlicaya ciksak, bide bogaz turu, sultanahmet... bana 1 sene yeter

tatlım işten ayrılınca evde kendini boşluğa düşmüş hissedebilirsin başta.gerilebilirsin daha fazla.bu çok normal.ben sıkılmıştım ama şimdi evde olmayı yanlızlığı seviyorum.sen de evde olmak işi bırakmak canını sıkmaya başlayınca; bu benim tercihim evde olunca derslerime de aileme de daha fazla zaman ayırabilecem,istediğim zaman çalışma hayatına tekrar başlayabilirim falan diye motive et.işi niye bıraktığını düşün ve kendini sakın suçlama.emin ol herşey yoluna girecek.eşini de rahatlatacaksın sen rahat olursan
dogru soyluyosun canım....evcılım bende evı severım bıde tıtız olunca zaten evde vakıt gecıyoooo...oyle zaten hersey bende ıyı olursa eşımınde kafası dagılcak bunu bılıyorum....

izgil85 canım senınde bır gunun kalmış hadi hayırlısı
evet gülüm sadece 24 saat hheehhee biraz geç yadım kusurabakma öptüm canım
Iyiyim canim bende.... gelme karari?? türkiyeye gelmemi???
Yarin 18:40 da Istanbuldayim,,, Yehuuuuuuuuuu:meri:
wwwwwwwwwwwooooooooooooooooowwwwwwwwwww gel bacım gel
kizzlar ben rüyamda yine bebek gördüm, erkek siyah sacli, yüzünü falan gördüm, ( normalde bebek görünce yüzünü görmezdim 🙂) ama hastanede küvezden dü$mü$ ensesinden kafasinin ortasina kadar diki$ vardi.... kucgima falan aldim... o dikislerde olmassa cok güzel birüyadi 🙂)))))))))), ben yavas yavas tirlatmaya basliyorum 🙂))))))
Rabbim hayırlara karşı çıkarsın canım
aynen tatlım....olsaydı onlarda bı ohhh dıyecekler valla🙂
heeeee valla yaaaa biz gene burada konuşup içimizden atıyoruz ama onlar hheehhee nerede konuşabilirlerki yada kime anlatırlar
kısssss cumartesi büyük ihtimalle ankaradayım havaalanından biri alınacakmış hheehhee senin evinin önünden geçerken el sallarım

heeeee valla yaaaa biz gene burada konuşup içimizden atıyoruz ama onlar hheehhee nerede konuşabilirlerki yada kime anlatırlar
kısssss cumartesi büyük ihtimalle ankaradayım havaalanından biri alınacakmış hheehhee senin evinin önünden geçerken el sallarım
kısssssssssssss ben ankarada degılımkı ama yawwwww.....sen el salla yıne ben gorurum senı:humble:

Dua ediyorum,, hemde nasil,,, dua edince rahatliyorum zaten... gecen haftalar regl olursam peri$an olurum diye dü$ünmüstüm ama hic öyle olmadi gayet rahattim, bi daki aya olur insallah dedim... Herseyin Zamani var.. Bazen a$iri bi istek geliyor ama... sakin kafayla düsününce, Herseyin hayirlisi olsun dyorum...

bak gelirim haaa :ehi: camlicaya ciksak, bide bogaz turu, sultanahmet... bana 1 sene yeter

Aaaah aaaah 1 yıldır istanbuldayim daha gezmedim çamlıcayı falan gel gezdireyim diyemiyorum o yüzden

Geri