Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

arkadaslar ben şimdi hamılemıyım acaba dıye şüphelenıyorum ya elım sureklı kasıklarımda sankı bebek kacacak gıbı .eşim sureklı çek elını falan dıyıp duruyor

benimde içime öyle doğuyor adaşım da bu ay olabilir birşeyler...
kıslar siz doktorunuz istediği içinmi hsg çekindiniz? ben 2 aylık yumurta takibinden sonra bu ay dr.a gitmedim bu ay hamilelik olmazsa şayet bende gidip hsg çektirmek istiyorum ama ille de doktorumun mu istemesi lazım?

bitanem benden dr istediiii ama sende isteyebilirsinn diye düşünüyorum tabi fr una bağlı anlayışlıdır inş ibnş seninki gelmişdr bua-yda hiç gerek kalmaz canımmm

evet canım 6 nisanda çektirmiştim bak şimdi hamişim içimden bi ses ayşegülümde hamiş kalcak diyooooo

ayyy yerim ooooo içindeki sesiiiiiii ben bitanemm dua et benim içinn kurban olurum sana

lalezar canım üzüldüm durumuna....gerçekten hangisi doğrudur bilemiyorum ama damla seçeneği görünüşe seni bebek fikrinden mahrum edecek, bana kalırsa lazer daha iyi görünüyor.

lalezar canim,,, bende gözlerimden cok cektim halada cekiyorum...mrs.m´e katiliyorum.. Lazer daha iyi gibi... bende uzagi görmek icin, yaptirmistim lazerin bi deyisigini...allah yardimcin olsun canim benim....

canım bu kararı sen verebilirsin ama ameliyat mantıklı görünüyor.

Kızlar ilginiz ve fikirleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum, benimde %80 fikrim ameliyattan yana, çünkü damla bebek fikrini nerede ise "0" a indiriyor, atak geçirirsemde alırım yine kortizonumu ne yapayım geçince düşünürüz artık bebişide, zaten illakide geçiceksin demedi, geçirebilirsin dedi..[/QUOTE]

ecvet bitanem hakkında hayırlısı olsuun inşş sağlığın akavuşusun bebişinide kucağına lırsın senin temiz kalbinin niyetinin iyiliğne karşı rabbim seni sınva sokuyo ama sonucun çok iyi olucalk inşş duarım sen,inşlee bitanemmmmm

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
Yazgulu24.......................6 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
canan58 ......................... 7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
pembedüş..........................12 mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs
sevgi55..........................20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
pirenses.................................12 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
aslıgökçe .............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

ben geldım merhaba sabah baglantım koptu bu saate kadar bağlantım yoktu gıremedim

hoşgeldinn canımmm

ayşegüüll;514496 hoşgeldinn canımm nasılsımnm ıyıyım cnm bebısle ugrasıyoruz sen nasılsın ınş hamıs haberını alırız tatlım[/QUOTE' Alıntı:
amanda amannn o fotodakimii allahmm yerim ben onuuuu yaaaaaaaaa çok tatlı allah bağişlasın analı babalı büyüsün allah bahtını açık etsinn bitanemmmmm

aminnn gülüğm benimmm çok saol innş rabbim hepimize yaşatsın o güzel duygularııı

arkadaslar ben şimdi hamılemıyım acaba dıye şüphelenıyorum ya elım sureklı kasıklarımda sankı bebek kacacak gıbı .eşim sureklı çek elını falan dıyıp duruyor

canısı test yapsana ancak öyle anlaşilırrrr bebeiş vardr inş hamişsinrrr

bitanem benden dr istediiii ama sende isteyebilirsinn diye düşünüyorum tabi fr una bağlı anlayışlıdır inş ibnş seninki gelmişdr bua-yda hiç gerek kalmaz canımmm

ayyy yerim ooooo içindeki sesiiiiiii ben bitanemm dua et benim içinn kurban olurum sana

lalezar canim,,, bende gözlerimden cok cektim halada cekiyorum...mrs.m´e katiliyorum.. Lazer daha iyi gibi... bende uzagi görmek icin, yaptirmistim lazerin bi deyisigini...allah yardimcin olsun canim benim....

canım bu kararı sen verebilirsin ama ameliyat mantıklı görünüyor.

Kızlar ilginiz ve fikirleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum, benimde %80 fikrim ameliyattan yana, çünkü damla bebek fikrini nerede ise "0" a indiriyor, atak geçirirsemde alırım yine kortizonumu ne yapayım geçince düşünürüz artık bebişide, zaten illakide geçiceksin demedi, geçirebilirsin dedi..

ecvet bitanem hakkında hayırlısı olsuun inşş sağlığın akavuşusun bebişinide kucağına lırsın senin temiz kalbinin niyetinin iyiliğne karşı rabbim seni sınva sokuyo ama sonucun çok iyi olucalk inşş duarım sen,inşlee bitanemmmmm[/QUOTE]

merhaba canlarım....
nasılsınız bakalım....
var mı güzeeel haberler kuşlarım.....
benim adete 1 hafta kaldı bende hala tık yok...
ne akıntı ne ağrı nede sızı....
hiç bişey yok.....

canım benimmmmmmmmmm kıyamam iyi olursun inşş evet hamişlik başta halsizlik yapıyo çok iyi bak kendine yapma zaten iş falan yaaaaa offff dr dinlen dedii yaaaaaaa
sinirleniyorum ama yanına gelip ben yapıcam işlerini en n sonuda:halı: gülümm sen iyice dinlen iyi bak:11: bebişide kendine duarım seninlee canımm rabbim sağlıcakla kucağına versinn inşşş

inşşş gülümmmmmmmm yaaaa senle konuşmak bana çok iyi geliyooo aminnnnnnnnn çok saol balımmmmmmmmmm kaymağım benimm

evet canım inan ki sadece doktoru dinliyorum birşey yapmıyorum. kız temizlikçi bayan arıyorum bugün 2 tne bulmuştum ikisinin de işi varmış şans işte neyse...
çok sağol canım duaların için allah razı olsun amiiiiinnn inşallah meleğimi kucağımda görürüm. seninle konuşmak da bana iyi geliyorrrrrr canım benim. unutma benim hamileliğimi ilk tahmin eden sendin hatta birkaç ay önce 🙂

yaa çok tuhaf bi duygu kendimi çok tuhaf hissediyorumm..inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi rabbim olmayanlarada en yakın zamanda nasip eyler inşallah..

amiiiiiinnnn canım inşallahhhhh, rabbim isteyen herkese nasip etsin..

slm kızlar nasılsınız canlar daha cok uyuyacaksınız 3 ay sonra gecıyo ama son 2 ay kala daha cok olarak gerı donuyo haberınız olsun

slm canım hoşgeldin, yaaa öyle miii olsun ne yapalım katlanırız 🙂 senin bebiş nasıl gaz devam mı?

ben geldım merhaba sabah baglantım koptu bu saate kadar bağlantım yoktu gıremedim

merhaba hoşgeldin sanırım ilk kez konuşuyoruz... bu siteden çok ilgi edineceğine eminim.

Geri