benimde içime öyle doğuyor adaşım da bu ay olabilir birşeyler...
kıslar siz doktorunuz istediği içinmi hsg çekindiniz? ben 2 aylık yumurta takibinden sonra bu ay dr.a gitmedim bu ay hamilelik olmazsa şayet bende gidip hsg çektirmek istiyorum ama ille de doktorumun mu istemesi lazım?
evet canım 6 nisanda çektirmiştim bak şimdi hamişim içimden bi ses ayşegülümde hamiş kalcak diyooooo
lalezar canım üzüldüm durumuna....gerçekten hangisi doğrudur bilemiyorum ama damla seçeneği görünüşe seni bebek fikrinden mahrum edecek, bana kalırsa lazer daha iyi görünüyor.

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->wooooowww anam gel seninle elele tutuşup yarın sabah test yapalım...arkadaslar ben şimdi hamılemıyım acaba dıye şüphelenıyorum ya elım sureklı kasıklarımda sankı bebek kacacak gıbı .eşim sureklı çek elını falan dıyıp duruyor
ooyyy maşallah tosuncuğa Rabbim ömrünü uzun hayırlı bereketli eylesin
amin cnm ınş sanada verırı rabbım
ben geldım merhaba sabah baglantım koptu bu saate kadar bağlantım yoktu gıremedim
ayşegüüll;514496 hoşgeldinn canımm nasılsımnm ıyıyım cnm bebısle ugrasıyoruz sen nasılsın ınş hamıs haberını alırız tatlım[/QUOTE' Alıntı:amanda amannn o fotodakimii allahmm yerim ben onuuuu yaaaaaaaaa çok tatlı allah bağişlasın analı babalı büyüsün allah bahtını açık etsinn bitanemmmmm
aminnn gülüğm benimmm çok saol innş rabbim hepimize yaşatsın o güzel duygularııı
arkadaslar ben şimdi hamılemıyım acaba dıye şüphelenıyorum ya elım sureklı kasıklarımda sankı bebek kacacak gıbı .eşim sureklı çek elını falan dıyıp duruyor
canısı test yapsana ancak öyle anlaşilırrrr bebeiş vardr inş hamişsinrrr
bitanem benden dr istediiii ama sende isteyebilirsinn diye düşünüyorum tabi fr una bağlı anlayışlıdır inş ibnş seninki gelmişdr bua-yda hiç gerek kalmaz canımmm
ayyy yerim ooooo içindeki sesiiiiiii ben bitanemm dua et benim içinn kurban olurum sana
lalezar canim,,, bende gözlerimden cok cektim halada cekiyorum...mrs.m´e katiliyorum.. Lazer daha iyi gibi... bende uzagi görmek icin, yaptirmistim lazerin bi deyisigini...allah yardimcin olsun canim benim....
canım bu kararı sen verebilirsin ama ameliyat mantıklı görünüyor.
Kızlar ilginiz ve fikirleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum, benimde %80 fikrim ameliyattan yana, çünkü damla bebek fikrini nerede ise "0" a indiriyor, atak geçirirsemde alırım yine kortizonumu ne yapayım geçince düşünürüz artık bebişide, zaten illakide geçiceksin demedi, geçirebilirsin dedi..
canım benimmmmmmmmmm kıyamam iyi olursun inşş evet hamişlik başta halsizlik yapıyo çok iyi bak kendine yapma zaten iş falan yaaaaa offff dr dinlen dedii yaaaaaaa
sinirleniyorum ama yanına gelip ben yapıcam işlerini en n sonuda:halı: gülümm sen iyice dinlen iyi bakbebişide kendine duarım seninlee canımm rabbim sağlıcakla kucağına versinn inşşş
inşşş gülümmmmmmmm yaaaa senle konuşmak bana çok iyi geliyooo aminnnnnnnnn çok saol balımmmmmmmmmm kaymağım benimm
yaa çok tuhaf bi duygu kendimi çok tuhaf hissediyorumm..inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi rabbim olmayanlarada en yakın zamanda nasip eyler inşallah..
slm kızlar nasılsınız canlar daha cok uyuyacaksınız 3 ay sonra gecıyo ama son 2 ay kala daha cok olarak gerı donuyo haberınız olsun
ben geldım merhaba sabah baglantım koptu bu saate kadar bağlantım yoktu gıremedim
🙂tamam yapalım canım eşim akşam getırıyor testi yarın sabah kalkınca yapacam ınsallah o saate kadar adet olmazsamwooooowww anam gel seninle elele tutuşup yarın sabah test yapalım...