Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

azade ; bu tür yerlerde bu kadar büyük fontlarla yazı yazmak bağırmak anlamına gelir biz genellikle sevinçlerimizi bu şekilde ifade ederiz , lütfen ifadelerini daha küçük fontlarla yazıya dökermisin, sabah bir şeyler anlatmaya çalışmıştım bu tip özel düşüncelerimizi özelden mesaj atarak çözmeye çalışalım diye , bir çok arkadaşımdan da olumlu tepkiler aldım ,kişisel düşüncelerimizi sadece o kişiye özelden belirtmemiz konusunda hemfikir oldğumuzu düşünüyorum

bu forumda huzurun kaçmasına izin vermemek için elimden geleni yapıyorum ve destek bekliyorum lütfen !

desencim yazdıklarımı herkes rahat bi şekilde görsün diye büyük puntolar ile yazdım...
bunuda ilk defa ne yaptım nede yapacağım üstelik bunu ilk olarak ben yapmadım...genel anlamda herkes yapıyor...
özelden msj göndermeyi pek hoş karşılamıyorum çünkü daha önce bu sebeplerden ötürü sorunlar yaşandı....arkadaşımızın biri sırf bu nedenle 1 ay siteye giremem cezası aldı...
ben yazdıklarımı herkesin görmesinden herkesin okumasından memnun oluyorum ..
bana yazılanlarıda herkes okuyor...( bu seferki punto iyi olmuş mu kuzucuğum ....🙂))) )

inşallah canım, inşşalah.
dua et benim için olur mu canım.
ayyy ağlamaklıyım ben de.
eşim de çiçek göndermiş işyerime. biraz önce oldım.
"anne adayına" demiş....
öyle mutlu oldum ki. inşallah anne adayı ve anne olurum birgün.
hepimiz oluruz inşallah

dualarım seninleeee inşallah herşey yolunda gider...

ayyyy ne hoş bir jest olmuş, aferin eşine 🙂 çok duygusal olmuş yaaa...

canım sadece stresten uzak kal ve sakin ol eminim sen stresten uzak kalınca bebişin gelecek.

özur dılıyorum tekrardan arkadaslar kapatalım gıtsın su an daha ıyıyım aglamıyorum artık belkı de ıyı geldı bu ağlama bana.içimi boşalttım.neyse tek dertlı ben degılım sohbet etmek stresını gıdermek ısteyen bır suru arkadasım var sohbete devam edelim

aferin fıstığımm işde böylee hadi sohbet edelim

inşallah canım, inşşalah.
dua et benim için olur mu canım.
ayyy ağlamaklıyım ben de.
eşim de çiçek göndermiş işyerime. biraz önce oldım.
"anne adayına" demiş....
öyle mutlu oldum ki. inşallah anne adayı ve anne olurum birgün.
hepimiz oluruz inşallah

ayy inş fstığımm bende sana dua ediyimm gülüm inşş olucak bebişin inşşş

dualarım seninleeee inşallah herşey yolunda gider...

ayyyy ne hoş bir jest olmuş, aferin eşine 🙂 çok duygusal olmuş yaaa...

canım sadece stresten uzak kal ve sakin ol eminim sen stresten uzak kalınca bebişin gelecek.

son bir aydır gayet iyiyim. en azından hiçbir sorun yok. bunu biliyorum ya bu bana yetiyor.
meleğimi beklemekten başka elden gelen bişey yok.

azade canım sen bana dün destek olmuştun dua etmıstın yanlıs hatırlamıyorsam ben burada samımıyet gordugum ıcın uye oldum ama benı neden o şekılde yargıladın anlamadım hala.ben senın kalbını kırdıysam ozur dılerım burada olan herkesın uzrımızde hakkı var ben dun çok rahatladım burada sohbet ettıkten sonra bugun kalktım evımı toparladım eşime güzel bır kahvaltı hazırladım bugun daha az streslıyım sayenızde

azade canım sen bana dün destek olmuştun dua etmıstın yanlıs hatırlamıyorsam ben burada samımıyet gordugum ıcın uye oldum ama benı neden o şekılde yargıladın anlamadım hala.ben senın kalbını kırdıysam ozur dılerım burada olan herkesın uzrımızde hakkı var ben dun çok rahatladım burada sohbet ettıkten sonra bugun kalktım evımı toparladım eşime güzel bır kahvaltı hazırladım bugun daha az streslıyım sayenızde

canm benim daha iyi olursun inşşş bebişin de gelmişdr bellkimm ohhh ohhhh

bitanem kime yazıcaksan altında alıntı yapa tıkla daha iyi anlşilır tamammı

arkadslar ben şunu soyluyorum doktora gıttıgımde muayene oldugumda acı hıssettıgım ıcın tekrar gıtmek muayene olmak ıstemıyorum canım cok yandı yarım saat yuruyemedım dogal yolla hamıle kalamazsam bır de doktor korkusu oluştu bende ne yapacagımı bılemıyorum bu nedenle sordum size

Geri