Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

Günaydin sekerler...🙂Lalezarcim,gercekten cok ilgincmis durumun.Eger kullandigin ilacin yan etkisi degilse sen üstüne görmüs olmayasin?Dedigin gibi en dogrusu kan testi yapip emin olmak.Hakkinda hayirlisi olsun canim.Günaydın,
Yaa kızlar çok acayip bir gelişme oldu, akşam ovulasyon testi yaptım çift çizgiyi gördüm, gece çalıştık, 1-2 saat sonra uyanmışım midem acayip bulanıyor, sabrettim uyuyamadım, acayip ter basmaları oldu, dün akşam yemekte de kısa süreli bir baş dönmesi yaşamıştım, ilaçda kullanmaya başlayacağım için içime bir kurt düştü, evde birtane gebelik testi vardı, gece kalkıp onu yaptım, satt sanırım 3 gibiydi, hafif bir çizgi oluştu,kafam allak bullak oldu, bugün kan testi yaptırayım diyorum, ama hem yumurtlama hemde gebelik oluşurmu kızlar bilgisi olan varmı,
Bugün öğrenmem lazım çünkü ona göre ilacımı kesicem..
Günaydın,
Yaa kızlar çok acayip bir gelişme oldu, akşam ovulasyon testi yaptım çift çizgiyi gördüm, gece çalıştık, 1-2 saat sonra uyanmışım midem acayip bulanıyor, sabrettim uyuyamadım, acayip ter basmaları oldu, dün akşam yemekte de kısa süreli bir baş dönmesi yaşamıştım, ilaçda kullanmaya başlayacağım için içime bir kurt düştü, evde birtane gebelik testi vardı, gece kalkıp onu yaptım, satt sanırım 3 gibiydi, hafif bir çizgi oluştu,kafam allak bullak oldu, bugün kan testi yaptırayım diyorum, ama hem yumurtlama hemde gebelik oluşurmu kızlar bilgisi olan varmı,
Günaydin kusum benim🙂Yazismalarimiz kesismis.Keske biraz daha bekleseydim.Üzülmüyorsun dimi birtanem?:meri:kızlarrrrr:meri:benim:meri:test:meri:negatif:meri:çıktı:meri:
ayy inannamıyorum cnm yaa neden olmasın Rabbim ol dedikten sonra olur tabikiii yaaa ozman sen üstüne görmüş oluyosun yani regl die düşündüğün kanama değilmiş aslında oluyoo yaa hadi mutlaka yaz gelince doktordannn canım bnm inşallah hamilesindir yaa Rabbim çok büyük nasip etmişse olcak bence hamilesin senn ohhhhhhhhhh çok şükürrGünaydın,