Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

izgil85 .......................... 30 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
sevilay76........................1Mayıs
mimoza çiçeği................1 Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
canan58 ......................... 7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
pembedüş..........................12 mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs
sevgi55..........................20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
pirenses.................................12 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
aslıgökçe ...............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

İZGİLLLLLLLL,
canumcumm yaptınmı testini hakkında hayırlısı bitanemmm,ama içime doğuyo senle ben arka arkaya hamile kalcaz yani listedeki gibi hadi hayırlı haberlerini bekliyom melekler mekanının gülüüüü!!!:humble::humble::humble::humble::humble::humble:

Günaydın,
Yaa kızlar çok acayip bir gelişme oldu, akşam ovulasyon testi yaptım çift çizgiyi gördüm, gece çalıştık, 1-2 saat sonra uyanmışım midem acayip bulanıyor, sabrettim uyuyamadım, acayip ter basmaları oldu, dün akşam yemekte de kısa süreli bir baş dönmesi yaşamıştım, ilaçda kullanmaya başlayacağım için içime bir kurt düştü, evde birtane gebelik testi vardı, gece kalkıp onu yaptım, satt sanırım 3 gibiydi, hafif bir çizgi oluştu,kafam allak bullak oldu, bugün kan testi yaptırayım diyorum, ama hem yumurtlama hemde gebelik oluşurmu kızlar bilgisi olan varmı,
Bugün öğrenmem lazım çünkü ona göre ilacımı kesicem..

günaydın canlarrr
izgilim yaa seenin için girdim sabah sabab birden aklıma geldin kaltım açtım pc yii yaaa belli olmaz canım bnm bi reglin gelmesin heele ondan sonra tekrarlarsın baksana kaç hamişimizde negatif çıktıı ama sonradan hamişlerrr inşş sneinde öledir ttalımm yaa iice baktınmı test silikmilik vardır belkim bişilerrrrr

Günaydın,
Yaa kızlar çok acayip bir gelişme oldu, akşam ovulasyon testi yaptım çift çizgiyi gördüm, gece çalıştık, 1-2 saat sonra uyanmışım midem acayip bulanıyor, sabrettim uyuyamadım, acayip ter basmaları oldu, dün akşam yemekte de kısa süreli bir baş dönmesi yaşamıştım, ilaçda kullanmaya başlayacağım için içime bir kurt düştü, evde birtane gebelik testi vardı, gece kalkıp onu yaptım, satt sanırım 3 gibiydi, hafif bir çizgi oluştu,kafam allak bullak oldu, bugün kan testi yaptırayım diyorum, ama hem yumurtlama hemde gebelik oluşurmu kızlar bilgisi olan varmı,
Günaydin sekerler...🙂Lalezarcim,gercekten cok ilgincmis durumun.Eger kullandigin ilacin yan etkisi degilse sen üstüne görmüs olmayasin?Dedigin gibi en dogrusu kan testi yapip emin olmak.Hakkinda hayirlisi olsun canim.
Izgilim,nerdesin kizzz🙂Seni cok merak ediyorum🙂Hem yap testide ver haberiii...

Günaydın,

günaydın canım...
test bozuk olabilir....
yada geçen ay üstüne görme yaşamış olabilirsin....
en iyisi kan tahlili bir sorun varsada çıkar zaten kafan rahat olur.....

Günaydın,
ayy inannamıyorum cnm yaa neden olmasın Rabbim ol dedikten sonra olur tabikiii yaaa ozman sen üstüne görmüş oluyosun yani regl die düşündüğün kanama değilmiş aslında oluyoo yaa hadi mutlaka yaz gelince doktordannn canım bnm inşallah hamilesindir yaa Rabbim çok büyük nasip etmişse olcak bence hamilesin senn ohhhhhhhhhh çok şükürr

Geri