Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kız ağlama bak çifte testereyle gelirim ,ağlama bakıymmm!!! İlk gebeliğimden hatırladığım tek şey hep regl olucam gibi ağrıyıp regl olmamamdı ,hatta ilk 3 ay devam ediyor o ağrılar, bi dur..Ya git kan testi yaptırsana sen ,delirtme kızım biziiiiiiiii
ya bide regl ağrılarım sancı şeklinde bi giriyo ağrıyo ağrıyo 2 dk sonra bişiçik kalmıyo offf
artık bu mesajdan sonra iyice sopalık olduğum ortaya çıktı
kismeleeee dövmeden kaçiiiiim

hayır bencee olmayacaksın belirtiler kişiden kişiye farklılık gösterir evet benim negatif çıkmıştı ama kan testinde mutlaka çıkar bence sen hiç idrar testi yapmadan direkt kan testi yaptır cicim

CANIIIM
pekii karın ağrıların şiddetli miydi yoksa ara ara mı giriyordu ağrılar....
bende de ağrılar var...
adetime yaklaşık 10 gün kala başladı ama şiddetli değiller sadece ağrı olduğunu hissediyorum....
karnımın alt kısmında oluyor genellikle......

ya bide regl ağrılarım sancı şeklinde bi giriyo ağrıyo ağrıyo 2 dk sonra bişiçik kalmıyo offf
artık bu mesajdan sonra iyice sopalık olduğum ortaya çıktı
kismeleeee dövmeden kaçiiiiim

BEN SENİ BİR YAKALARSAM VAR YAAAAAA , HAMİŞ MAMİŞ DİNLEMEYECEĞİM yastık savaşı:yakala::11::sin:

CANIIIM
pekii karın ağrıların şiddetli miydi yoksa ara ara mı giriyordu ağrılar....
bende de ağrılar var...
adetime yaklaşık 10 gün kala başladı ama şiddetli değiller sadece ağrı olduğunu hissediyorum....
karnımın alt kısmında oluyor genellikle......
benim ara ara oluyodu cnm bel ağrısı birde kasık batmaları olmuştu onlar olunca kesin regl olucam sanmıştım umudum bitmişti

[ı]ya çok canım çekti ben de belirtilerimi yazayımmm ;[/ı]
[ı]1-ayaklarım sürekli üşüyor hiç ısıtamıyorum[/ı]
[ı]2-karnımın altında hafif ağrılar var bu gün yere eğildim karnımın altı çook acıdı[/ı]
[ı]3-hiiç akıtım yok 🙁[/ı]
[ı]kasıklarımda daha doğrusu karnımın yan alt kısmında hafif sancılar oluyor[/ı]
[ı]4belim ağrıyor[/ı]
[ı]5-bacaklarım ağrıyor[/ı]
[ı][/ı]
[ı]bu kadar 🙁[/ı]

[ı]ya çok canım çekti ben de belirtilerimi yazayımmm ;[/ı]
[ı]1-ayaklarım sürekli üşüyor hiç ısıtamıyorum[/ı]
[ı]2-karnımın altında hafif ağrılar var bu gün yere eğildim karnımın altı çook acıdı[/ı]
[ı]3-hiiç akıtım yok 🙁[/ı]
[ı]kasıklarımda daha doğrusu karnımın yan alt kısmında hafif sancılar oluyor[/ı]
[ı]4belim ağrıyor[/ı]
[ı]5-bacaklarım ağrıyor[/ı]
[ı][/ı]
[ı]bu kadar 🙁[/ı]
cnm belirtiler kişiden kişiye farklılık gösterrir ama biyerde okumuştum öyle üşüme falan da olabiliyomuş bu halsizlikten kaynaklanan bişeymiş inşallah sende hamişsindir hayatım

Geri