bende yeni üyeyim hamiş kalmak istiyrum 4 aylık evliyim korunmayı bıraktık reglim sorunsuz 28 günde bir mart 22 eşimin doğum günü benimde mart regli başlangıcımın ilk günü 22 si eger bu ay mart 22 de regli olmazsam çok yüksek ihtimal hamile olauyorum eşime kocaman bir hediye olacak inşallah çok istiyorum.herkez gibi rabbim bizede hamiş olmayı nasip etsin
merhaba bayanlar ben yeni üye oldum çoktandır yazdıklarınızı okuyorumm sizin merak ettikleriniz benim ettiklerim birbirimizle alışveriş yapalım fikir ediniriz ben 3 yıllık evliyim 7 ay önce 2,5 aylık kürtaj olmak zorunda kaldım boş gebelikten şimdide yeni bebiş istiyoruz eşimle ben bazen 21 gündebazen22,23,günde adet görüyorum bu benim yumurtlamama engel olurmu merak edşyorum yazarsanız sevinirim
4 aylık mı: ) Azcık evlliğin tadını çıkarıp, gezip tozsaydınız ya. Çocuk eninde sonunda olur, cinsel hayayı da çok olumlu etkilemiyor çocuk sahibi olma denemeleri🙂) Yine de hayırlısı. Allah gönlünüze göre versin. Mart da olursan da kasım aralık gibi sanıyorum doğurursun, hayırlısı olsun
ayyyy inşallah.eet biraz yeni evliyim ama olsun çok istiyorum bi çocuğum olsun sizin varmı çocuğunuz
selma bende aranıza yeni geldim 10 aydır korunmuyoruz adetim düzenli açıkçası doktora da gitmek istemiyorum stres yaptım iyice olmuyo bi türkü şimdi yeni bi ovülasyon mikroskopu spariş ettim umarım bu ay sonuç alırız🙁