feruh canım işallah bebeişin sana tutunur bir an önceee olmayan herkeze ve banada
((bende cok istiyom ben yeni rgelden cıktım bu ay inşaat temelini atma calışmalarını yapacaz bugünden itibaren başlıyom bende hırs yaptım ayaklarımı tavana dikecem ve indirmicem benim yumuyrtam az tembel ama dr dediki gebelige engel degil işallah bebegim tutunur bana bu ay bebegi düşünmicem die kendimi adepte edittim ama işallah tutunur düşünmeden yapamıyom ne olur yarabbim senin bi ol deme bakar ne olursun ol de bebegim bana tutunsun bende ona yalvarıyom allahım bende yeni 8 aylık evli olacam nerdeyseeiyiyim teşekkürler.ben de bu ay baya ümitlendim . çok fazla belirti yaşadım ama dün akşam muayene oldum ve kan testi yaptırdım negatif çıktı.biraz üzüldüm.
yok atlım bunalımdayım. duphastonu bıraktım bugün artık hastalanmayı bekliyorum.sen rahim filmi çektirdin mi çok mu acır ki? narkoz altındada yapılıyormuş.
Aynen bende çektirdim açıkmış gitti o kadar para boşa 🙂şaka tabi giden para olsun gelen bebek🙂 doktor bana bu sefer serephone ve folik asit verdi 2 gündür iciyom 7 nisanda kontrol 🙁hayırlısı olsun öncelikle. ben rahim filmi çektirdim, temiz çıktı. öyle çok acımıyor. normal adet sancıları gibi bir ağrı hissettim ben.