Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyim teşekkürler.ben de bu ay baya ümitlendim . çok fazla belirti yaşadım ama dün akşam muayene oldum ve kan testi yaptırdım negatif çıktı.biraz üzüldüm.
((bende cok istiyom ben yeni rgelden cıktım bu ay inşaat temelini atma calışmalarını yapacaz bugünden itibaren başlıyom bende hırs yaptım ayaklarımı tavana dikecem ve indirmicem benim yumuyrtam az tembel ama dr dediki gebelige engel degil işallah bebegim tutunur bana bu ay bebegi düşünmicem die kendimi adepte edittim ama işallah tutunur düşünmeden yapamıyom ne olur yarabbim senin bi ol deme bakar ne olursun ol de bebegim bana tutunsun bende ona yalvarıyom allahım bende yeni 8 aylık evli olacam nerdeysee
 
Hamile olan arkadaşlara tebrikler. Sorunsuz sağlıklı bir şekilde bebeğinizi dünyaya getirirsiniz inşallah. Darısı olmayanlara. Allah hepimize nasip etsin bebek sahibi olmayı. Ne olacağını bilmemek, beklemek çok zor. Biz bugün aşılama yaptırdık. Hayırlısı olur inşallah Allahın izniyle. Beklemekten başka çaremiz yok.
 
yok atlım bunalımdayım. duphastonu bıraktım bugün artık hastalanmayı bekliyorum.sen rahim filmi çektirdin mi çok mu acır ki? narkoz altındada yapılıyormuş.
 
iyi günler hepinize rüyamda örümcek gördüm ne anlama geliyor acaba insallah hayirlara vesiledir nur topu gibi bir bebegimiz olucak demektir insallah 1 nisanda adet olmam cok heyecanliyim
 
Son düzenleme:
Geri
Üst