çok teşekkür ederim canım,inşallah şuan tek istediğim şey o.cuma günü kontrol var,ilk muayene inşallah herşey normaldirde içim rahat eder.allahım inşallah buradaki tüm arkadaşlarımız ve bebek için uğraşan herkes tek tek hamile kalır.aminnn..
çatlakta sende çok aceleci davranıyosunuz rahat olun ölüm yokki ucunda tayin edilen zaman hangisiyse ozamanda olucak bide daha 11 gün varmış döllense bile zaten anca rahme yerleşiyodur siz böle takıntı haline getirdikce tutunmucak bebekleriniz stres yok tutmuştur inşallah.rahat olun anne adayları biz kadınlar doğuştan anneyiz bu iç güdüyle doğuyoruz derin bi nefes alın herşey yolunda diyin kendinizze olumlumbakın şu içine tükürdüğüm hayata.anlıyorum sizleri benimde 2sene olmadı olanda öldü zaten ama takmamayı öğrendiğim anda oğluma gebe kaldım.zor amayapcak bişi yok.bol dua gerisi allahtan allah yardımcımız olsun melekler.kızlar ya bende hiç belirti falan yokk hastalığıma 11 gün var tutunmadımı sizce🙁
ya eğer haddimi aştıysam kusura bakmayın kızlar hayat bana hiç bi şekilde adil davranmadı yaşım 23 ama yaşadığım olaylar misli misli büyüktü yaşıma çok büyük acılar demiyorum çünkü çok büyük acılarla şuan bile mücadele edenler var ama yaşıyosak bi şek,lde tutunucak dallara ihtiyacımız var ben sadece sabırlı olun diyorum rabbim sabreden kulunu severmiş emin olun sabrın bu dünyada alamsan bile ahirette büyük mükafatı varmış ki rabbim bu dünyada da en güzelini veriyo. o öyle büyükki o es sabur, er rahim.anlamını biliyosanız dahi bi daha okuyun.öptüm hepinizi canım melek arkadaşlarım
çatlakta sende çok aceleci davranıyosunuz rahat olun ölüm yokki ucunda tayin edilen zaman hangisiyse ozamanda olucak bide daha 11 gün varmış döllense bile zaten anca rahme yerleşiyodur siz böle takıntı haline getirdikce tutunmucak bebekleriniz stres yok tutmuştur inşallah.rahat olun anne adayları biz kadınlar doğuştan anneyiz bu iç güdüyle doğuyoruz derin bi nefes alın herşey yolunda diyin kendinizze olumlumbakın şu içine tükürdüğüm hayata.anlıyorum sizleri benimde 2sene olmadı olanda öldü zaten ama takmamayı öğrendiğim anda oğluma gebe kaldım.zor amayapcak bişi yok.bol dua gerisi allahtan allah yardımcımız olsun melekler.
kaçında olman lazım az çok tahmin edersin