arkadslar bnde simdi geldim doktordan bu ilaçtan bana da verdii ins bebegm olrr
:d
Insallah fazla beklemeden kavusursun melegine nezamandir istiyorsun cnm?
arkadslar bnde simdi geldim doktordan bu ilaçtan bana da verdii ins bebegm olrr
:d
canım bende bi değişiklik yok kırmızılar gelmedi ama gün akşam test yaptım negatif çıktı bugün 5. gün oldu gecikeli.
slm kızlar dr geliyoruz çok şükür bebeğim 6 hafta 4 günlük bebeğimizi gördük kalp atışlar var ama dr dinletmedi şimdi zararı olur diye ALLAH ım tüm istiyenlere nasip etsin tez zamanda İNŞALLAH 🙂
Dualarini esirgemedigin icin cok tesekkur ederim cnm.amiin insallah zamani geldiginde elbet bizde anne oluruz🙂 sen kendine cok dikkat et biliyorsun ilk3 ay cok onemli..çok teşekkür ederim canım 🙂 ALLAH tüm isteyenlere nasip etsin inşallah dün aklıma geldiniz sana , mevlanaya ve diğer kızlara dua ettim inşallah tez zamanda hamile olursunuz ve sağ salim 2012 yılında bebeklerimiz ard arda kucaklarımıza alırız 🙂))
İnşallah ne diyelim. Mevla dilerse neler olmaz ki...Evet inşallah 2012 güzel şeyler getirir. Bir bebek ve işimi.çok teşekkür ederim canım 🙂 ALLAH tüm isteyenlere nasip etsin inşallah dün aklıma geldiniz sana , mevlanaya ve diğer kızlara dua ettim inşallah tez zamanda hamile olursunuz ve sağ salim 2012 yılında bebeklerimiz ard arda kucaklarımıza alırız 🙂))
İnşallah ne diyelim. Mevla dilerse neler olmaz ki...Evet inşallah 2012 güzel şeyler getirir. Bir bebek ve işimi.
çok teşekkür ederim canım 🙂 ALLAH tüm isteyenlere nasip etsin inşallah dün aklıma geldiniz sana , mevlanaya ve diğer kızlara dua ettim inşallah tez zamanda hamile olursunuz ve sağ salim 2012 yılında bebeklerimiz ard arda kucaklarımıza alırız 🙂))[/QUOTE
yüsracım ağzından bal damlıyo valla 🙂 hamilelerin duası kabul olurmuş..inşallah ALLAH gönlümüze göre verir🙂) AAMMİİNNNNNN