sunflower
Hamiş Melek
inşallah canım 🙂 ne kadar geçti adetin ?Hissediyorum olacak bu sefer sanırım🙂
inşallah canım 🙂 ne kadar geçti adetin ?Hissediyorum olacak bu sefer sanırım🙂
Hissediyorum olacak bu sefer sanırım🙂
hadi bakalım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz canım.. günün geçti mi? belirtiler var mı? bizi habersiz bırakma...Hissediyorum olacak bu sefer sanırım🙂
sağol canım yaa.yaa işte fırsat buldukça giriyorum nete.bi de ben çok hasta oldum bu sene nedendişr bilmiyorum.burada bağışıklık sistemim çöktü yawww🙂 ee sen napiyon nasıl oldun.ağrın sızın var mı..
geçmiş olsun canım böbrek ağrısı çok zor kendine dikkat et. bol bol su iç. ama içtiğin suya dikkat et. suyun kireçciz olmasına dikkat et. inşallah en kısa zamanda iyileşirsin..
Allaha sukur tas gibiyim ise basladim bile zippir zippir geziorum🙂 tekrardan cook gecmis olsun
ooo maşallah.ama yinede dikkat et kendine.akın üşütme.ben çok şükür iyiyim.ilaçlar işe yaradı.ama böbrek ağrısıda feci bişiymiş ya.
Sagol cnm..daha hic yasamadim bobrek agriisini peki neden olmus usutmedenmi?? Insallah hemen sagligina kavusur ve birdaha boyle birsey gelmez basina
inşallah canım 🙂 ne kadar geçti adetin ?
inşallah canım inşallah olsun tabi tatlı tatlı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatların olsun canım (tabi isteyen herkesin😀)