Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kapanmak tamamen kişisel bi karar ama çok önemli. çünkü açıkken yabancı erkekler saçımızı görünce ahirette tüm saç telleri yılan olup bizi ısırıcak. zaten şimdi testtürlüler çok şıklar giyim ve türbanda seçenek çok fazla yani. rabbim tez zamanda nasip etsin inş canım
kapanmak tamamen kişisel bi karar ama çok önemli. çünkü açıkken yabancı erkekler saçımızı görünce ahirette tüm saç telleri yılan olup bizi ısırıcak. zaten şimdi testtürlüler çok şıklar giyim ve türbanda seçenek çok fazla yani. rabbim tez zamanda nasip etsin inş canım
canım doğru söylüyosun ama kapanıpta şık olmamak gerekiyor.çünkü açıktan daha çok dikkat çekiyosun.sade olmak gerekiyor.ben dışarıda şık giyinmiyorum elimden geldiğince.
canım doğru söylüyosun ama kapanıpta şık olmamak gerekiyor.çünkü açıktan daha çok dikkat çekiyosun.sade olmak gerekiyor.ben dışarıda şık giyinmiyorum elimden geldiğince.
ooo çarşaflısın hee ne güselll.bende bi ara çok istedim ama benimki müsade etmedi.ferace falan aldım napayım.rabbim affetsin.evde bende öyleyim gör yani
melekler ben çıkıyorum.yarım saat sonra kociş gelecek.sofra kurucam.hee bu arada benim koca narkotiğe geçiyo.dua edin olurmu 🙁 inş hayırlısı olur offf.öpüyorum sizi kocamannnnnn.mucksss
ooo çarşaflısın hee ne güselll.bende bi ara çok istedim ama benimki müsade etmedi.ferace falan aldım napayım.rabbim affetsin.evde bende öyleyim gör yani
ben 14 yaşında giydim. evet sonra giyince eşler kabullenmekte zorluk çekiyo. benim eşim kesinlikle çarşaf istemiyomuş anne ve ablası çarşaflı bu arada ona rağmen ama üniverste açık kızlar falan türbanlı bile zor ihtimal yani. ama beni görünce iş değişti. annesinin ısrarıyla gelmiş gelip hayır dicekmiş falan beni gördü ve 8 gün sonra nişanlandık. öyle yani. şimdi çok değişti ben açılsam yada pardesü falan giysem izin vermez.