bilmiyomm kii cnm inşallahh yaramıştırrr ne deyimm kan ilaçları bulandırmaz mıı aç karnınaa içiyomm yaaa
propektüsünü okumadın mı kuşum.orda yazar yan etkileri.ama benim dediğim ilaç şifa valla.anında kesiyo.hemde 1.50 tl 😀
bilmiyomm kii cnm inşallahh yaramıştırrr ne deyimm kan ilaçları bulandırmaz mıı aç karnınaa içiyomm yaaa
tmm tatlımm durr bakalımm bitanee alıyımmm hemen çıkıncaa bugunn kocamm alacakk işten benii onu bekliyommpropektüsünü okumadın mı kuşum.orda yazar yan etkileri.ama benim dediğim ilaç şifa valla.anında kesiyo.hemde 1.50 tl 😀

bugunn yemekde ne yapıonn tatloşumm yaa benimm aklımdaa hiç bişe yokk kiii
benim yarım saattir sol kasığım ağrıyo heralde doktor bana nur topu gibi kistiniz olmuş mu dicek ne. hehe ultrasonda bebek çıkıyomuş. zaten hangi doktor bana hamilelik müjdesi verirse pastalar börekler yapıp götürcem
hmmm afiyet olsunn cnmmm ben ne yapsamm acabbaaa buzluktann bişede çıkarmadımm aman amanetli türlü pilav salata ve yoğurt var gülümm 🙂

hmmm afiyet olsunn cnmmm ben ne yapsamm acabbaaa buzluktann bişede çıkarmadımm aman aman![]()
oyyyy tatlımm benimm yaa inşallahh bebiştirr inşallahhh hayırlısıı bakalımm cnmm yaa rabbimm ne zamann kısmet ederse o zaman olurr sen ne ymek yapıonn tatloşummmuğurlu bebek senden güzel haberler alıcaz heralde. hadi bakalım. yegenler çoğalıyomu nebenim yarım saattir sol kasığım ağrıyo heralde doktor bana nur topu gibi kistiniz olmuş mu dicek ne. hehe ultrasonda bebek çıkıyomuş. zaten hangi doktor bana hamilelik müjdesi verirse pastalar börekler yapıp götürcem
![]()
yemek felan yokk meydandaa cnmm yaa benimm heriff heraldee çeyrekk gece felan burdaa olurr arabaya baktırıpp geliyomm diyoduubenim kociş 6.30 da eve geldiği için yemeği erken yaptım.güselde oldu valla hee 🙂 eee seninki kaçta gelecek.yemek hazır değilmi 🙂
yemek felan yokk meydandaa cnmm yaa benimm heriff heraldee çeyrekk gece felan burdaa olurr arabaya baktırıpp geliyomm diyoduu