valla dogruu diyonn cnmmm şölee hafiff bişeler yapıyımm cnmm hiçç bişe yapmak istemiyoo yaa heriff yemege götürse ne güzel olurr aman aman pofffffffamann kuzum yaa öle uğraşma aparatif bişiler yap ne bileyim mantı falan yap güsel olur
valla dogruu diyonn cnmmm şölee hafiff bişeler yapıyımm cnmm hiçç bişe yapmak istemiyoo yaa heriff yemege götürse ne güzel olurr aman aman pofffffff

valla yaaa aman götürsünn bugunn yemegeee daral geldi yemek düşünmektennn :ıyyy:ee söle götürsün canım yaa pintilik yapmasın enişteeeee![]()
valla yaaa aman götürsünn bugunn yemegeee daral geldi yemek düşünmektennn :ıyyy:
ayyy cnmm benimm yaaa çok güzell bir hediyee olmuşş sana daa 🙂 inşallahh cnmm güzell haberler veririzz birbirimizzee cnmm inşallahhhh folibolu yemekten sonraa kere iç dedi dr kan ilaçlarımıdaa aç karnınaa içiyomm galibaa aç karnına içtiğimdenn bulantı yapıooooPinar folis asit kullaniorsan yemek arasinda atacaksin yani az yiyip sonra hal sonr devam yiceksin bana oyle demisti doktor zaten paketindede yaziyor..insallah hayirlisiyla mujdeyi veririz birbirimize..esinle aranizin duzelmesine sevindim allah agzinizin tadini bozmasin..dun anneler gunuyduya 6 yasinda yigenim var dun bize geldiler bana anneler gunu icin siir okudu birde 1kg tatli paket yaptirmis cook sevindim🙂

aynen cnmm yaa battı balık yan giderrr götürsünn baaggg ama ben ilk baştaa şu ilacı alıyımm herşeyy burnuma pis pis kokmaya başladdııııvalla ben evdeyim ama hep aklımda bugün ne yemek yapsam diye.sen çalışıyosun bide daha zorrrr.kıyamam kuzuma.aman senin herifte öle 3 çeşit yemek istemesin bugün.seni yemeğe çıkarsın söle 🙂
aynen cnmm yaa battı balık yan giderrr götürsünn baaggg ama ben ilk baştaa şu ilacı alıyımm herşeyy burnuma pis pis kokmaya başladdıııı
ayyy cnmm benimm yaaa çok güzell bir hediyee olmuşş sana daa 🙂 inşallahh cnmm güzell haberler veririzz birbirimizzee cnmm inşallahhhh folibolu yemekten sonraa kere iç dedi dr kan ilaçlarımıdaa aç karnınaa içiyomm galibaa aç karnına içtiğimdenn bulantı yapıoooo![]()