Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar bugun cook guzel bir ruya gordum ruyamda hamile oldugumu ogreniyordum cok mutluydum sonra birden sicriyarak uyandim baktim elim karnimda seviyorum uzuldum ruya oldugu icin ama ruyasi bile cok guzeldi..rabbim gerceklestirir insallahta ruyada kalmaz🙁

canım bende hamiş kaldığımı öğrenmeden önce görmüştüm senin gibi ve çok güsel bir rüyaydı.inşallah rüyan hayra çıksın.rabbim gönlünden geçeni nasip eylesin

slmm canlarımm ciğerlerimm ballarımm kuşlarımm böcekllerimm dallarımm sümbüllerimm karnıbaharlarımm hahaha yinee güzell bir cumaa günüü ve bizlerinn bayramııı dualardaa buluşalımm arkadaşlarrrr bugunn hamişlerr bizee boll boll duaa etsinnn baaag etmeyenn olursaaa çocuklarınızz doğuncaa kötüü örnek olurumm annelerr eeggg piisss derimm hahaha onaa göre sıkıyosaa duaa etmeyinn

Kizlar bugun cook guzel bir ruya gordum ruyamda hamile oldugumu ogreniyordum cok mutluydum sonra birden sicriyarak uyandim baktim elim karnimda seviyorum uzuldum ruya oldugu icin ama ruyasi bile cok guzeldi..rabbim gerceklestirir insallahta ruyada kalmaz🙁

canım inşallah rüyan en kısa zamanda gerçek olur 🙂 bu mübarek günde rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder aminnn...

günaydın kızlar. cumanız mübarek olsun. cumada bi saat var ki o anda edilen dualar red olunmaz. hadisi şerif. inş o an bu andır ve rabbim ne kadar evlat isteyen kulların varsa tez zamanda hayırlısıyla lütfunla nasip eyle allahım. aminnnnn

Geri