akşam idrar testi isteyeyim getirsin eşim bir daha yapayım ya silikte olsa 2. çizgi çıkmazsa=( koyulaşma yokkk....
Canım silik çıkmak yinede bi işaret gün gectikçe hormanlar yükselir ertesi günü bir daha test yap
nisan canım nasıl silik di senin cok mu az mı
bu arada bzim gibiler sayesinde bu testler çok satıyor baksana senin daha 19 temmıuz da şimdiden yapmışsın=))belirti falan var mı???ne bilim canım yaa bi heyecanlıyım görsen eşimden başka birine bişi diemedimm benim adet gümnüme çok var ama dahaa 19 temmuz günümm
canımmmm silik çizgin varsa mutlaka hamilesin benimde adetten 10 gün önce sadece havaya kaldırınca görünen bi çizgi görünüyodu bi kaç gün böyle belli belirsiz çıkmaya devam etti adetime 6 gün kala kaldırmadan normal bakınca görünen ama çok az pembe bi çizgi çıktı adetime 4 gün kala özel pi polikılinikte test yaptırdım 1.4 çıktı yani negatifne bilim canım yaa bi heyecanlıyım görsen eşimden başka birine bişi diemedimm benim adet gümnüme çok var ama dahaa 19 temmuz günümm
ama beklen adet günümde o silik çizgi o kadar belirgindi ki tekrar ümitlendim ve şimdi hamileyim inşallah sende hamilesindir arkadaşım sakın ümidini yitir me olur mu
inşallah inşallahhh hamileyizdirrr isteyen herkes tatsın anneliği bu güzel cuma günü edelim dualarımızzı =)canımmmm silik çizgin varsa mutlaka hamilesin benimde adetten 10 gün önce sadece havaya kaldırınca görünen bi çizgi görünüyodu bi kaç gün böyle belli belirsiz çıkmaya devam etti adetime 6 gün kala kaldırmadan normal bakınca görünen ama çok az pembe bi çizgi çıktı adetime 4 gün kala özel pi polikılinikte test yaptırdım 1.4 çıktı yani negatifama beklen adet günümde o silik çizgi o kadar belirgindi ki tekrar ümitlendim ve şimdi hamileyim inşallah sende hamilesindir arkadaşım sakın ümidini yitir me olur mu
![]()
ALLAHIM İSTEYEN HERKESİN KUCAĞINI BEBEKLE DOLDUR İNŞALLAHHHHinşallah inşallahhh hamileyizdirrr isteyen herkes tatsın anneliği bu güzel cuma günü edelim dualarımızzı =)

canımmm benim az silik ti ama hala saklıyorum =)))))1 tane yaptım zaten 2.ye korktum en azından elimde silikte olsa 2. çizgi var he hee=)))hatıra=)