Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım silik çıkmak yinede bi işaret gün gectikçe hormanlar yükselir ertesi günü bir daha test yap

ne bilim canım yaa bi heyecanlıyım görsen eşimden başka birine bişi diemedimm benim adet gümnüme çok var ama dahaa 19 temmuz günümm
canımmmm silik çizgin varsa mutlaka hamilesin benimde adetten 10 gün önce sadece havaya kaldırınca görünen bi çizgi görünüyodu bi kaç gün böyle belli belirsiz çıkmaya devam etti adetime 6 gün kala kaldırmadan normal bakınca görünen ama çok az pembe bi çizgi çıktı adetime 4 gün kala özel pi polikılinikte test yaptırdım 1.4 çıktı yani negatif:cry: ama beklen adet günümde o silik çizgi o kadar belirgindi ki tekrar ümitlendim ve şimdi hamileyim inşallah sende hamilesindir arkadaşım sakın ümidini yitir me olur mu:hayal:

canımmmm silik çizgin varsa mutlaka hamilesin benimde adetten 10 gün önce sadece havaya kaldırınca görünen bi çizgi görünüyodu bi kaç gün böyle belli belirsiz çıkmaya devam etti adetime 6 gün kala kaldırmadan normal bakınca görünen ama çok az pembe bi çizgi çıktı adetime 4 gün kala özel pi polikılinikte test yaptırdım 1.4 çıktı yani negatif:cry: ama beklen adet günümde o silik çizgi o kadar belirgindi ki tekrar ümitlendim ve şimdi hamileyim inşallah sende hamilesindir arkadaşım sakın ümidini yitir me olur mu:hayal:
inşallah inşallahhh hamileyizdirrr isteyen herkes tatsın anneliği bu güzel cuma günü edelim dualarımızzı =)

canımmm benim az silik ti ama hala saklıyorum =)))))1 tane yaptım zaten 2.ye korktum en azından elimde silikte olsa 2. çizgi var he hee=)))hatıra=)

bende aynı seningibii 2. silikk benim belirtim çok yaa psikolojik olduğunuda düşünmüyorum agzımda değişik tat varr batmalarr baş ağrısıı sıtmalandım bdee. bnde korkuyorum ama bnm daha çok var hadi bu ayın hamişleri biz çıkalım inş ilk sen sonra bennn

Geri