Kizlar benim hic umudum kalmadi karnim cok agriyor kesin hasta olacagim..hayirlisi bakalim
mevlana canım nasılsın girebiliyomusun artık internete? canım umudunu kaybetme hayırlısı belki başka bişey için ağrıyodur hem adet gününe daha çok yokmu?
Kizlar benim hic umudum kalmadi karnim cok agriyor kesin hasta olacagim..hayirlisi bakalim
kızlar adetim 10 gün geçti hiç bi belirti yok ne adet nede hamilelik ne yapacağım bilmiyorum erken menopaza girecem diye korkuyorum[/QUOTE
canım normalde geciktiği oluyomuydu böyle,belki stres ten olmuştur. bi doktora gitseydin ya için rahatlardı..
kızlar adetim 10 gün geçti hiç bi belirti yok ne adet nede hamilelik ne yapacağım bilmiyorum erken menopaza girecem diye korkuyorum
inşallah bebeişin yüzünden oluyodur.bende hiiiççç bir belirti yok benimde kaçgündür canım sıkkın bu yüzden,10 gün önce çok umutluydum şuan sıfır, az kaldı bakalım ne olacak?Cnm giremiorum simdi ablamdan girdim insallah 3 gun sonra yine full aranizdayim..evet daha var ama kacgundur karnim agriyor kramp giriyor hayirlisi.. Sen nasilsin varmi belirti??
sabah test aldım yaptım ilk çizgi bordo renginde belirgindi ama ikinci çizgi de çıktı ama çok açık bi renk çizginin olduğu da belirgin ama hiç bişey anlamadım kafam çok karıştıkısss ne menepozu hemen bi çubuk alıyosun varsa kesin çıkar