Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende onu dicektim canım çünkü ben söyledikten sonra çok pişman oldum onlar benle 2 hafta fazladan üzüldüler doktor önce kimyasal gebelik olabilir kese belli değil var gibide yok gibide demişti ben 2 hafta perişan olmuştum annemlerle kayınvalidemlerle ondan sabret kimseye söyleme canım eşin bilsin zaten yeter

Evet cnm ben ondan esimede demicektim ama o bilsin iyide olsa kotude olsa yanimda olmali kendi basima yoksa yapamam🙂 hem zaten bir gun bile zor sabrettim🙂

Arkadaslar çok sagolun aydinlattiniz beni Pazartesi bir dok gitcem tabi onun raporlarinida alıp zaten adetimin üçüncü gunü oluyor esime sordum aşılama yaptinizmi die dok eski esinde aşılama tutmaz demiş sanırım kadinda gercekten sucluymus bakalım pazatesi hersey çıkacak ortaya

Cnm cok sagol zor duruyorum zaten sanki gozlerine bakinca kendimi ele vericekmis gibi ama az kaldi bugun aksamdan itibaren onun icinde bir cok sey degisecek🙂 9 ay neler yapicam ona haha cok kotuyum🙂 burda herkezin sigorta karti var ve 3 ay icinde doktor degistiremessin misal 3 ay icinde 2 farkli dis doktoruna veya kadin dokoruna giilmiyor karti kilitliyorlar ondan mecbur beklicem 🙂 masallah insallah rabbim saglicakla kucagina verir sen esine nasil demistin?
sen yurt dışında mısın? canım benim ağzım durmaz=)))benim regl 2 gün vardı başladım stres olmaya tatile gidecem denize giremicem diye söylenmeye tam regl olmam gereken gün test yaptım 2. silik çıktı tabi testleri kocam alıp getiryr başımda beklyr=)hemen doktora gittim hamilesin dedi tatile rahat gittim=)yani eşimin herşeyden haberi olur asla dayanamam...
ama sen madem söylemedin süpriz yapmak istiyrsun reklamda görmüştüm bebek emziği alıp verebilirsin=)bu ne falan derken anlar zaten=)

sen yurt dışında mısın? canım benim ağzım durmaz=)))benim regl 2 gün vardı başladım stres olmaya tatile gidecem denize giremicem diye söylenmeye tam regl olmam gereken gün test yaptım 2. silik çıktı tabi testleri kocam alıp getiryr başımda beklyr=)hemen doktora gittim hamilesin dedi tatile rahat gittim=)yani eşimin herşeyden haberi olur asla dayanamam...ama sen madem söylemedin süpriz yapmak istiyrsun reklamda görmüştüm bebek emziği alıp verebilirsin=)bu ne falan derken anlar zaten=)
Evet cnm avusturyadayim ben..bugun esimin dogum gunu bebek badisi aldim uzerinede nice yillara babacim 9 ay sonra yanindayim anneme ve bana cok iyi bak seni seviyoruz yazdim🙂

Evet cnm avusturyadayim ben..bugun esimin dogum gunu bebek badisi aldim uzerinede nice yillara babacim 9 ay sonra yanindayim anneme ve bana cok iyi bak seni seviyoruz yazdim🙂

ayyyyyyy mevlana nasıl sevındım anlatamam inş kucagına aldıgın gunlerıde goruruz bırlıkte dogum hıkayelerı anltırız
rabbbim nasıb ederse bız ablanız yada abınız olacagız 🙂)

Amin cnm insallah doktorum izinde ayin 20.8 gidicem ama olsun en azindan hem bebegimi hemde kalp atisini duyarim insallah evet bugun buyuk gun dun esim sordu zaten test yaptinmi diye yoo dedim dogruyu soyle yoksa hamilemisin dedi aman canim dedim daha 1hafta beklicem..ama zor tuttum agzimi🙂 insallah pazartesi kandada guzel sonuc alirim dua edin

herzaman dua ediyorum canım hepimiz için 🙂 ama ben inanıyorum pazartesi güzel bir kan değeri bekliyor seni 🙂

Geri