Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Salihecim iyim cok sukur benim bulantim hic olmadi allaha sukur senin nasil gidiyor varmi bulantin??

YOK CANIM ÇOK ŞÜKÜR İNŞ. BEBİŞTE İYİDİR İLK GİTTİĞİMDE 30 ağustos tu 6 HAftalıktı bir sonraki eylül 29 da inş. o zamana kadar sorun olmaz hiç bir belirti felan yok ya acaba diye insan düşünüyor allah korusun e arada bel ağrısı oluyor masa başı sürekli olunca
normalim çok şükür soda sen içiyordun demi bende içiyorum düzenli yiyim iye öğlen bazen ağır geliyor sodanın sakıncası yoktur umuarım

- - - Updated - - -

hoşgeldiniz kızlar güzel haberler alırız sizdende tez vakitte inş.

Cnm birsey olmaz korkma🙂 evet ben soda iciyorum iyi geliyor bana bence bir sakincasi yok ya ben fazla sakinmiyorum acikcasi herseyin fazlazi zarar buna gore besleniyorum ve yasak koymuyorum kendime..bel agrisi benimde var bu hafta gitmedim ise sinirler kilitlenmis dinlenmem lazim..ama normal kreste cocuklari haliyle kaldirmak zorundayim oteki arkadasta hamile artik ikimiz beraber kucakliyoruz birde hersey ingin ondan benim bel agrim🙁 ama yoksa hamdolsun iyim

Goncam benim allaha sukur iyi gidiyor sadece bel agrisi cekiyorum kaslarim kilitlenmis igne yedim🙂tatlim ben okudum kadinin rahmiylende alakasi varmis tekmeyi hissetmesinin..ben ablamdan biliyorum disdan bazen yigenimin ayaklari elleri belli oluyordu karni yamuluyordu yani hehe cok komik duruyordu🙂 demekki herkezde farkli oluyor..benim dogumda 8.4 insallah bende cok istiyorum normal dogumu ztn doktorum mecbur kalmadiktan sonra baska turlusunu yapmaz..ama simdiden tirsmaya basladim en cokta yirtilcam diye korkuyorum..galiba epidirual isticem..cnm 30.haftadan itibaren hurma ye bol bol dogumun kolay olurmus onuda kitapta okudum rabbim yardimcimiz olsun kolay dogum nasip etsin..ay benimde uzun oldu ama olsun hehe

canım hem kendimden hemde bazı arkadaslarımdan biliyorum bu durumu.mesela 15. hafta yada 20. haftaya yakın hissetmek çok zor bebeğin kıpırdamasını çünkü bebeğin kemikleri henüz çok gelişmemiş ve kilosu yetersiz oluyor.doktorumda aynısını söyledi.erken zamanlarda hissedilenler bağırsak hareketleriymiş yani 🙂 ben şuan yeni anlıyorum bebeğimin tekmelerini 🙂 diğerleri meğerse gazmış hehehe 🙂 ayy canım o komşumda bugün düşük yaptı biliyomusun.kıza üzüldüm her ne kadar sinirde olsam.benim dediklerim hep çıktı ama anlatamadımki.bazı şeyleri bilmek için illa dr olmak gerekmiyor.tecrübeylede alakalı.rabbim bidahakine versin sağlıklı bi hamişlik onada inş.bizlerede hayırlısıyla iyi doğumlar nasip etsin mevlam.inş hersey yolunda gider böyle..

Geri