Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

geçenlerde bir forumda bir bayan 15 haftalık hamileyim demiş.bebeğimin cinsiyetide kızmış yazmış.buraya kadar sorun yok!!yazıya şöyle devam ediyor bebek bizim için çok erken geldi buna üzülürken birde cinsiyetinin kız olduğunu öğrendim okadarüzüldüm ki yazmış eşide kendide bebek için hazır değillermiş.biz ben bu bebeği doğurmayı düşünmyrm yazmış!!!şok oldum gözlerim doldu ağladım..yaaa okadar bebek isteyen insan varken bu nedir CAHİLLİK ten başka!!!
Rabbim ne olur bebek isteyen herkese sağlıklı bebekler ver yalvarıyorum sana...

hamişlik bekleyen melekler 🙂

a.özlem............30 eylül
ayşe.................
asenaşule........
muamma..........
nur...................26 eylül
bitanesi...........
ceylinn.............1 ekim
blnnn...............
sunflower........10 ekim
bensude...........

ceylangözlü.....

crema...............

kızlar bir sonra ki tarihlerinizi yazın ekleyim 🙂
13 ekim yazabilirsin canm bu ay kist olduğu için ilaç kullanamıyorumm ondan bebek de olmaz diye düşünüyorum doğal olarak 🙂

Cnm uzulme biliyorum demesi kolay ama vakti var demekki daha..kist kendi patlayansa patlar benimki kendi patlamiyordu buyuyordu ameliyat olmustum..sende gerek kalmaz insallah

- - - Updated - - -

Tatlim insallah birdahaki aya gelir melegin..

bu ay adetle beraber gitmezmiki ilaç da wermedi canm çünkü hayırlısı olsn her zaman ne diyelim başka canm

hamişlik bekleyen melekler 🙂

a.özlem............30 eylül
ayşe&ramo......13 ekim
asenaşule........
muamma..........
nur...................26 eylül
bitanesi...........6 ekim
ceylinn.............1 ekim
blnnn...............
sunflower........10 ekim
ayşeden..........11 ekim
nazrüzgar........14 ekim
bensude...........

ceylangözlü.....

crema...............

kızlar bir sonra ki tarihlerinizi yazın ekleyim 🙂

Cnm insallah bu vesileyle gelir bebegin turkiyede fiyatlar nasil?? Devlet yardim ediyormu?? Allah yardimcin olsun

cnm özelde yaptırısan ilaçlarla birlikte 7-8 bin gidiyormuş devlette 2 bin falan gidiyor ama devleette yaptırmanın prosedürleri var.ben devlete güvendiğim için üniversitede olmasını istedim oradaki hocanın özeline gidip öyle tedavi olacağız yarın büyük gün dua et olur mu

Geri