insallah canim,
guzel dilegin icin cok sagol....rabbim sanada insallah bebisini kucagina almayi nasip eder...
guzel dilegin icin cok sagol....rabbim sanada insallah bebisini kucagina almayi nasip eder...
selam melekler
beni de ekleyin listeyee....3 gundur test yapiorum pozitif!!!!!!!kafam cok karisik , icim icime sigmiyoo........ama adet gunum 10 nisan ...bakalim o zamana kadar tutuncakmi benim melegim🙁

selam kızlar işim çok yoğun olduğu için uğruyamadım inş hepiniz iyiysinizdir ne güzel hamişlerimz çoğalıyor gördükce çok mutlu oluyorum rabbim bütün meleklerimize nasip etsin o duyguyu.teyzeleri benim meleğimde 8 haftalık oldu inş hayırla ve sağlıkla kucağıma alırım meleğimi. bu hafta karnım biraz büyüdü ve 1.5 kilo aldım pantalonlarım olmuyor yarın hamile pantalonu alcam.hepinizi öpüyorum kib

gunaydın kızlar.lavinyam sınavında uğurlar bol şans,merak ediyorum seni belirtiler devam ediyormu,asi sen nerdeisn senden ne haber,:havai:

insallah hamişizdir bende adet günümdeyim daha olmadım insallAh olmam bebek gelir 🙂

Ve ben daha olmadım kızlar çok korkuyorum kötü bişey çıkar diye dr umdan randevu aldım salı günü verdi kızlar içinizse adetinden 45 gün geçen varmı

cnm arkadaşım tebrikler

muticimm üzüldüm canım yaa Ama inşallah gelecek aya hamiş haberini alırız canım yaa 🙁 koyusiyahcım senden naber kuzum varmı bi gelişme 🙂