LaViNYaM
>>>ιкιz αηηєѕι<<<
lavişşşşşş nerdesin kız sen biz seni burda merakedelin ohh sen kocişle gezmelere git.bize neden habervermiyon burada merakta kaldıkkkkk!!!!!!!
eşim kaza gecirdi ya terapiye ihtiyacı vardı bende onu terapi yaptım

lavişşşşşş nerdesin kız sen biz seni burda merakedelin ohh sen kocişle gezmelere git.bize neden habervermiyon burada merakta kaldıkkkkk!!!!!!!

anladım canım olsun biz bağrımıza taş basarız sen yeterki derslerine çalış başarılı olbide artık derslere başlamam lazım gec bile kaldım yaa sık giremem artık heralde bi bakar cıkarım heralde

anladım canım olsun biz bağrımıza taş basarız sen yeterki derslerine çalış başarılı ol![]()
ben gidiyorum hem peynir alayım hem de gitmişken miratecht test alayım. varsa bir şey onda çıkar. yoksa eğer söktürücü mü ne diyorsunuz onun adını verin ondan alayım Asim. Hadi kalın sağlıcakla 30 dk sonra haber veririm
ben senden heveslendim regl olunca yapıcam kaçıncı gün yapmak lazımmış öğrenebilidnmi??? bide şey söylicem dün kızlar chatte diyolardı yıllardır çocuğu olmayan biri ghavuç tohumunu kaynatıp günde 1 bardak içmiş bunlar 3 arkadaşlarmış 3 üde hamile kalmış daha o ay.denesekmi diyorum??ayyy cnm benimmm bide bu ay yakı yapcam sizi habersiz bırakmam merak etme