SAĞOL FISTIK SEN NASILSIN BAKALIM BEBİŞ NASIL🙂günaydin kizlar nasilsiniz coktandir görüsemiyoruz...
canım inşallah diğer sonuçların gibi filmde temiz çıkar.10 sonra vermişlerdi bana sonucu🙂 yardımcı oldum bak sevindinmi 🙂🙂bende pazartesi gidiyorum dr film için dua edin kıslar iyi çıksın sonuçlarım herşey iyi çıktı tek bu kaldı bide bu rahim filminide aynı gün veriyorlar mı sonuçlarını bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim
cnm benim ALlah kucağına almayıda nasip etsin dileğimm 
günaydınlar melekler gününüz aydın cumanız mübarek olsun

günaydin kizlar nasilsiniz coktandir görüsemiyoruz...

bende pazartesi gidiyorum dr film için dua edin kıslar iyi çıksın sonuçlarım herşey iyi çıktı tek bu kaldı bide bu rahim filminide aynı gün veriyorlar mı sonuçlarını bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim
hayırlı cumalar arkadaşlar bir haftanın daha sonuna geldik günler şaka gibi hızlı geçiyo ömrümüzden bişey anlamadan alıp götürüyo yılları.şu mübarek günde geçen zamanımızın bize herzaman hayır ve mutluluk getirmesi için duaediyorum.eminim birçoğumuz herşeye sahiptir;sağlık,huzur,mutluluk,anlayış,ev,araba,ilgi,alaka.....ama hep bi eksiklik hissetmemizin hep bi huzursuzluk mutsuzluk hissetmemizin sebebi bir bebekmi? bize herşeyi veren allaha onu vermedi diye üzülüp,yalvarıp ağlıyomuyuz?evet bunu yapıyoruz herşeye sahipte olsak hayatta 'o' olmayınca hepsi eksik kalıyo...yarım yaşıyoruz bişeyleri.gülmeler hep eksik...RABBİM İNŞALLAH ŞU MÜBAREK GÜNÜN HÜRMETİNE EKSİĞİMİZİ TAM ETSİN,BİZE SAĞLIKLI,HAYIRLI,SALİH KULLARINDAN BİR EVLAT NASİPETSİN..AMİN...

Hayırlı Cumalar Kalbinizden Ne geçiyorsa ne diliyorsanız ve keşke dediğiniz ne varsa Rabbim bu mübarek Cuma Günü yüzü suyu hürmetine sizlere nasip etsin inşallah 🙂
iyi seni yakmamış benide yakmaz ozaman