ayy benim kızım olursa süslü olsun yaa pempiş rujlar sürerim ben ona kırmızı ojeyle yıkarım onu bennnnsüslü anaların süslü bebeleri böle olcekhaa
![]()
hooopp olmadı burdan yeeee herkeşlereee vaaaaa![]()
hemide sütlü tam benlik buna dokunanı yakarım hepsi benim 
haha ayy benim kızım olursa süslü olsun yaa pempiş rujlar sürerim ben ona kırmızı ojeyle yıkarım onu bennnn
Rabbim inşallah verir gönlüne göre bitanem
Günaydın canlar herkese güzel bir gün diliyorum![]()
nerdeyse bir kutu tarlusal bitecek ama bende hala tık yok yaa bu normal mi 😕😕 bugünde içersem 3 tane kalıyor napcam ben ayy ilacı yanlış mı kullandım yoksaa üff stres yaptım bak şimdi 😕😕
herhangi bi düşük tehlikesi yaşamamış kişilere daha regl bitip 3gün olunca neden butip ilaçları veriyorlar anlamıyorum.gereksiz yere vücuda hormon yüklüyolar.böyle ilaçlar anca hamileyken bi tehlike varsa kullanılmalı birde tüp bebek yapıldığında maaliyetli bişey çünkü tutarsa bebiş düşmesin diye.bırakmakla çok iyi yapmışsın canım sen.ben 2 senedir birtek klomen kullandım yumurtam gelişsin diye onu bile 40 kere düşündüm yani.

günaydınnnnnn ballı lokmalar nerdesin ya siz dünde zaten doğru düzgün gelmediniz noluyoruzzz.ahanda yok yazıyorum hepinizi:
lavişş-yok
asişşşş-yok
gonca-yok
dilek-yok
yasemeny-yok
melek-yok
suzuu-yok
koyusiyah-yok
ceylann-yok
selamet-yok
defneeee-varrrrrrrrrrrrr![]()
bende geldim gec kağıdımı da getirdim

buyrunn bahemmmm dondurmammm gaymakkkk
![]()

bu lavişde kahvaltıda ne yiyosa bi bitirip gelemedi :hıh:

mazeretin kabuledilmiştir tatlişş🙂 hoşgeldin erittinmi göbecikii.eritme kız bak böyle olsun inşallahhhhasişiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim![]()