benimde adet olmama bir iki gün var inşalla bu defa olmam hamile kalırımdogru dedın canm ya dua edelım bırbırımıze dua kadar etkılı bısey yoktur . Belırtılerım war ama adet olmama bı hafta war nasıl beklcem bılmıyorum 🙂
benimde adet olmama bir iki gün var inşalla bu defa olmam hamile kalırımdogru dedın canm ya dua edelım bırbırımıze dua kadar etkılı bısey yoktur . Belırtılerım war ama adet olmama bı hafta war nasıl beklcem bılmıyorum 🙂
karnımda ağrılar oluyo arada sırada acaba adetmi olcam diyorum diye diye korkuyorum, beklemekten baska ne care ama acaba adet olacagımız güne kadar ilişkiye girmek doğrumudurbenimde adet olmama bir iki gün var inşalla bu defa olmam hamile kalırım
bence beklemelisin canım.benimde gögüslerimde agrı var bir haftadır.ama adetime daha 1 hafta var.birde ilişkiye girdikten 4 gün sonra kan geldi benden.niyedir acaba
mrb aranıza yeni katıldım benimde adetim 15 gün gecikti evde test yaptım ama negatif cıktı 🙁 belirtilerin çoğu var bel agrısı sık idrara cıkma mide bulantısı ama test negatif cıkınca moralim bozuldu simdi gidip kan testi yaptırmaya korkuyorum 🙁