yanlız hemen arkasından olması nekadar büyük bi şans canım ya insanlar yıllarca bekliyo valla çok büyük denk gelmiş bu arada bu yerleşmede nasıl sancı oluyo
allah yardımcın olsun canım inşalah bu sefer sağlıklı bi bebişin olur dualarım senınle stres yapmamaya calış canım allah hayırlısını nasip eder bende 2 aydır korunmayınca her ay böyle bekler oldum ama bu ay daha mesele 1 hafta var adet olucakmısım gibi kasık ağrım bel ağrım var acaba mı diyorum bakalım hayırlısı artık..
ooo baya cok kanaman varmış canım ama inşallak kuvvetli ve dirençli bi bebeğin vardır ve tutunğu yerden hayatı hiç bırakmaz .. güzel dileklerin için saol şu bi hafta geçmez artık haftaya salı olmam gerekiyo bakalım
ben 17 günlük evliyim düğün gecesi adetimin son günüydü beraber olduk daha sonraki günlerdede beraber olduk şu son 5 gündür benim göğüslerimde şişme hafif bel ağrısı bazen şiddetli olmasada göz kararması ve limon sarısı gibi renkta devamlı bı akıntım var adet günüm bu ayın sonuna doğru olucak acaba hamile olabılırmıyım