kızlar hamile değilmişim yaa offf çok üzgünüm o kadar hayal kurmuştum. negatif sonucu almaktan çok korkmuştum korktuğum başıma geldi çoook üzgünümmm :/
hayırlısı olsun inş başka maçlara canım üzülme hakkında hayırlısı olsun
kızlar hamile değilmişim yaa offf çok üzgünüm o kadar hayal kurmuştum. negatif sonucu almaktan çok korkmuştum korktuğum başıma geldi çoook üzgünümmm :/
canım geçmiş olsun her şerde bi hayır vardır üzülme diyeceğim ama bende 2 sefer yaşadığım için biliyorum üzülmemek elde değil rabbim sabır versinkötü haberim var 🙁 bebeğimin kalbi durdu kanamalara dayanamadı. 🙁 gecen hafta kürtaj oldum 🙁 öyle heveslenmiştim öyle mutluydum ki yıkıldım 🙁
inş en kısa zamanda sağlığına kavuşursun kendi sağlığın herşeyden önemli sen iyi olki yeniden gelsin bebeğin rabbim şifanı versinkürtajımda çok zor olmuş. doktorum yaptıgım en zor kürtajdı dedi. çift olmasından kaynaklı. hala bi parca kalmış bebek yok da işte yine bi parca varmıs. düşürmeye çalısıyoruz ilaçlarla. birde rahimin sag tarafını çok inceltmiş 🙁 bakalım ne olacak ilerde. inşallah bir an önce toplarım kendimi 🙁