canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş..canım adetin geciktiği ilk ay yani adetinin gelmediği günler belirtilerin nelerdi?adet olacakmışsın gibi ağrın var mıydı?göğüslerin şiş ve ağrılı mıydı?yardımcı olursan çok teşekkür ederim bitanem..kızlar selam bende hamile olduğumu öğrendiğimde hemen yazmıştım buraya 🙂 şuan 6 aylık hamileyim olurda sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olabilirim.Allah isteyen herkese bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..![]()
ya nye hiç kimse bir şeyler yazmiyor!!!!????🙁
ayrıca yabancı sitelerden araştırmıştım çok erken gebelik belirtilerinde karın alt bölgesindeki keskin ama kısa süreli ağrılardan özellikle tek taraflı ve en çok da göğüslerdeki şişliklerden bahsetmiş..ama tabi herkeste aynı olacak diye bişey yok hepimiz ayrı birer bireyiz umarım hamilesindir ama bu sabırsızlıkla 9 ayı zor geçirirsin gibime geliyo
:laugh:hadi bakalım görüşürüz canım ....bu arada 6 günlük gecikmeyi başka bi arkadaşla karıştırmışım kusuruma bakma tekrar okudum ve düzeltiyorum....🙂