CaRiZmA Vip Melek Üye 16 Temmuz 2008 #1 Hangi masalda olmak isterdiniz? Böyle bir imkaniniz olsaydi hangi masalda yer almayi istediniz arkadaslar?
ecege Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #2 Cevap: Hangi masalda olmak isterdiniz? pamuk prenses oluru heral.......
aSqimSin Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #3 Cevap: Hangi masalda olmak isterdiniz? Çok arada kaldım Kül Kedisi sindrellayı işaretledim. ama Pamuk Prenses de olur yani🙂
Cevap: Hangi masalda olmak isterdiniz? Çok arada kaldım Kül Kedisi sindrellayı işaretledim. ama Pamuk Prenses de olur yani🙂
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #4 Cevap: Hangi masalda olmak isterdiniz? alaaddin sihirli lambası
göknur Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #5 Cevap: Hangi masalda olmak isterdiniz? cocuklugumda seker kiz candy vardi o masal da yer almak isterdim
Cevap: Hangi masalda olmak isterdiniz? cocuklugumda seker kiz candy vardi o masal da yer almak isterdim
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #6 Cevap: Hangi masalda olmak isterdiniz? ben uyuyan guzel de yer almak isterim bu prenses o kadar cekmedi sanki sadece bolbol uyumus benimde iyi bir uykuya ihtiyacim var...🙂
Cevap: Hangi masalda olmak isterdiniz? ben uyuyan guzel de yer almak isterim bu prenses o kadar cekmedi sanki sadece bolbol uyumus benimde iyi bir uykuya ihtiyacim var...🙂
A aslihan Yeni Üye Üye 19 Temmuz 2008 #8 Cevap: Hangi masalda olmak isterdiniz? guzel ve cirkin masalinda olmak isterdim ayrica cocuklugumda izledigim cici kiz georgie de
Cevap: Hangi masalda olmak isterdiniz? guzel ve cirkin masalinda olmak isterdim ayrica cocuklugumda izledigim cici kiz georgie de
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 19 Temmuz 2008 #9 Cevap: Hangi masalda olmak isterdiniz? pamuk prenses ve yedi cüceler
PaSikA Yeni Üye Üye 21 Temmuz 2008 #10 Cevap: Hangi masalda olmak isterdiniz? ben Külkedisini işaretledim ama pamuk prensesde olabilirim 🙂