Hocalara Gitmeden Büyü Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

Buyu , cin ivir zivir yoktur. Deli sacmasi bunlar inanmayin.

Saygilar,

Neye dayanarak cin büyü yoktur dediniz ? Madem uyarıyorsunuz bilgilendirin belgelendirin. Ayrıca sadminin belirttiği gibi nasıl oldu da bu konuya denk geldiniz buda ayrıca bir çelişki . Büyü ve cinlerin olduğuna dair ayet ve sureler.
Yunus, 10/75 , Yunus, 10/82 , Felak, 113/1-5 ,Bakara, 2/101-102, Ta-Ha, 20/56-73 , Şuara, 26/183-189 , Şuara, 26/29-51, A'raf, 7/104-122 , A'raf, 7/130-132. Büyü ve büyücülerle ilgili sure ve ayet numaralarından bazılarıdır. Aç oku. Bi tarafından uydurma .Cinlerin olduğuna dair ayetler ; Araf Suresi, 38. ayet, Neml Suresi, 17. ayet, Sebe Suresi, 41. ayet,Saffat Suresi, 158. ayet,Fussilet Suresi, 29. ayet,En'am Suresi, 100. ayet,Zariyat Suresi, 56. ayet,Nas Suresi, 6. ayet, Kehf Suresi, 50. ayet,Hud Suresi, 119. ayet daha bir kaç ayette var. Kendin araştır oku Nazmiciğim .
 
Bu tamamen inanç ile alakalı siz inanmayabilirsiniz bunda sıkıntı yok bizim sizlere saygılı olduğumuz gibi lütfen sizler de inanan insanlara birazcık saygılı olun. Yer ve Gök Dua Üstüne kurulmuştur. İnanın ya da inanmayın. Ama gelip bari çamur atmayın küçücük aklınızla !
 
Ya valla yer gök dua üstüne kurulu sizin dininiz size ya da inancınız benimki bana ben olduğuna inanıyorum. Gözle görünmeyen bir çok şeyin varlığını kabul ediyorsunuz bilim bilim diye yırtınıyorsunuz var kardeşim var ben bu inancımdan dolayı bir şey kaybetmem bilime de ahiret gününe de bu büyü olayına da inanıyorum alla allaaaa boş boş konuşmayın inanmıyorsanız ne diye arıyor geliyorsunuz google amca üzerinden değilmi ? :D:D
 
Selam arkadaşlar benim adım Şeyhmus benim kaderimde ne varsa bana açıklayan teşekkürler
 
Arkadaşlar sure tamam ama azamet denilen şeyin anlamı yok ve anlamsız kelimeler var azemeti bu yüzden asla okumazdım. Anlamını bilmediğiniz kurandan olmayan ya da dua olmayan şeyleri okumayın. Çare bulalım derken başka şeylere sebep olabilir. Ben olsam bu ip olayını denemezdim. En güzel yöntem yukarda arkadaş yazmış 3 euzu besmele 7 fatiha 7 ihlas 7 Felak 7 Ayetel Kürsi 7 nas ve peygamber efendimizin hadislerde geçen duası. Suya okuyup içmek en iyisi. Bu tarz şeylerin dışındaki anlamını kaynağını bilmediğiniz kurandan ya da sünnetten olmayan şeyleri asla okumayın düşünmeyin bile. İnterneti de kaynak olarak almayın herkes iyi niyetli olmayabilir.
 
Hergün 7şer tane Felak nas ayetelkürsü okuyanı nazar büyü hiçbirşey tutmaz suya okuyup içilirse daha iyi olur
 
Geri
Üst