M
mavi_kelebek
Forum Okuru
tıtanım senden baska kımse benı begnmıyo 🙁canım tıtanım sende olmazsan allah korusun 

tıtanım senden baska kımse benı begnmıyo 🙁canım tıtanım sende olmazsan allah korusun![]()
Sen yaz ben beğenirim 
Gece gelir yazarım 
İlahi maviSen yaz ben beğenirim
Bugün anneme iftara gidiyoruz. Bakalım neler döktürmüşGece gelir yazarım
![]()

Mavi anne yemeği olur da karın doymaz mı.🙂Hemen menüye geçeyim, yayla çorbası, iftariye tabağı, zeytinyağlı yeşil fasülye, et sote, mısırlı yeşil salata, pırasalı börek, köy peynirli börek, nohutlu pilav, güllaç kızartması, sütlaç, kola, ayran ve yumurtalı pide. Anneciğimin ellerine sağlık, tıka basa doyduk 🙂tıtanım senı beklıycem bakalım senın annede benımkı gıbı doyurdumu karnınııııııı![]()
güllaç kızartması nedirrrrr???Mavi anne yemeği olur da karın doymaz mı.🙂Hemen menüye geçeyim, yayla çorbası, iftariye tabağı, zeytinyağlı yeşil fasülye, et sote, mısırlı yeşil salata, pırasalı börek, köy peynirli börek, nohutlu pilav, güllaç kızartması, sütlaç, kola, ayran ve yumurtalı pide. Anneciğimin ellerine sağlık, tıka basa doyduk 🙂
afıyet bal seker olsun canım tıtanım eee kızız boleyse annesı nasıol olabılırdıkı
ellerıne saglık annenın allah razı olsun yanlız bende ılk defa duydum gullac kızartması
bız bunları yersek yarın cok susycaz