1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    31.308
    Beğenilen Mesajlar:
    2.305
    Ödül Puanları:
    113

    kaşarlı kanepe

    Konu, 'Sandviç - Kanepeler' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    kaşar kız msnleri kaşar msnleri kaşarlı kızlar kızlar kaşarlı kanepe malzemeler
    1 paket tost ekmeği
    400gr.kaşar peyniri
    400gr.sucuk veya salam
    bir miktar tozkırmızıbiber

    yapılışı
    tost ekmeklerinin kenarları bıcak yardımıyla çıkarılıp her dilim kare şeklinde 4 bölünür(1 pakette 12 dilim var.48 tene kanepe çıkıyor).aynı şekilde ve büyüklükte kaşar peyniride parçalanır sucukta ince dilimlenir
    daha sonra her ekmeğin üzerine bir sucuk bir kaşar konup üzerlerin kürdan batırılır ve üzerine tozkırmızıbiber serpilip tepsiye dizilir ve fırına atılır
    kaşarlar eriynceye kadar fırında tutlup çıkartılır


     
  2. *LavinyA*

    *LavinyA* Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    4 Kasım 2008
    Mesajlar:
    1.403
    Beğenilen Mesajlar:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Güvercinler ülkesinden!!! Uzak çookkk uzak yerler!
    Cevap: kaşarlı kanepe

    saolun paylaşımınız için:)
     
kaşarlı kanepe konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Tonton Kanepe

    Tonton Kanepe

    MALZEMELER 3 adet orta boy ton balığı konservesi 6 yemek kaşığı mayonez ve 1 kahve fincanı ılık su 3 adet (sadece 3 dal) taze yeşil soğan (çok incecik doğranacak) Yarım demet dereotu (çok ince kıyılmış) 5-6 adet kornişon turşu (tavla zarı gibi çok ufak, küp küp doğranacak) 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Süsleme için gerekli olan malzemeler: 2-3 adet haşlanmış katı yumurta...
  2. salamlı kanepe

    salamlı kanepe

    MALZEMELER 5 dilim francala ekmeği l tatlı kaşığı hardal 1 adet kornişon 5 dilim salam 40 gr tereyağ HAZIRLANIŞI Tereyağını ezip macun kıvamına getirin, hardalı da ilave edip iyice karıştırın. Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün, karşımı üzerlerine sürün. Salam dilimlerini de dörde bölün ve ekmeklerin üzerine koyun. Kornişonu küçük halka şeklinde...
  3. Jambonlu Kanepe

    Jambonlu Kanepe

    jambon nasıl yenir MALZEMELER 6 dilim francala ekmeği 1 tatlı kaşığı hardal 6 adet kornişon 6 dilim jambon 60 gr tereyağ HAZIRLANIŞI Tereyağını bir kapta macun kıvamına gelinceye dek çırpın. Sonra hardal katıp iyice yedirin. Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkartın ve her birini dört parçaya bölüp, hardallı tereyağı üzerlerine sürün. Jambonları dört parçaya bölüp dilimlerin üzerine...
  4. Tabuttan kanepe

    Tabuttan kanepe

    Valla millet gerçekten ne çıkaracağına şaşırmış vaziyette bu ne böğle demeyin işte size tabuttan kanepe:D Yanında alttaki bayanı hediye veriyolarmış:hhh:
  5. Kaşarlı Top Köfte

    Kaşarlı Top Köfte

    Malzemeler 500 gr. koyun ve dana karışımı kıyma 1 adet yumurta 2 küçük dilim bayat ekmek 1 baş soğan 150 gr. kaşar peyniri Yeteri kadar kıyılmış maydanoz, tuz, kırmızı biber Yapılışı Koyun ve dana karışımı 500 gr. kıymaya bir adet soğan rendeleyin. Islatılmış ekmek içini, bir yumurtayı, kıyılmış maydanozu, tuzu ve karabiberi de katarak iyice yoğurun. Yoğururken bir...

Sayfayı Paylaş