1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    31.467
    Beğenilen Mesajlar:
    2.303
    Ödül Puanları:
    113

    kaşarlı kanepe

    Konu, 'Sandviç - Kanepeler' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    kaşar kız msnleri kaşar msnleri kaşarlı kızlar kızlar kaşarlı kanepe
    malzemeler
    1 paket tost ekmeği
    400gr.kaşar peyniri
    400gr.sucuk veya salam
    bir miktar tozkırmızıbiber

    yapılışı

    tost ekmeklerinin kenarları bıcak yardımıyla çıkarılıp her dilim kare şeklinde 4 bölünür(1 pakette 12 dilim var.48 tene kanepe çıkıyor).aynı şekilde ve büyüklükte kaşar peyniride parçalanır sucukta ince dilimlenir daha sonra her ekmeğin üzerine bir sucuk bir kaşar konup üzerlerin kürdan batırılır ve üzerine tozkırmızıbiber serpilip tepsiye dizilir ve fırına atılır
    kaşarlar eriynceye kadar fırında tutlup çıkartılır



     
  2. *LavinyA*

    *LavinyA* Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    4 Kasım 2008
    Mesajlar:
    1.403
    Beğenilen Mesajlar:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Güvercinler ülkesinden!!! Uzak çookkk uzak yerler!
    Cevap: kaşarlı kanepe
    saolun paylaşımınız için:)
     
kaşarlı kanepe konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. salamlı kanepe

    salamlı kanepe

    MALZEMELER 5 dilim francala ekmeği l tatlı kaşığı hardal 1 adet kornişon 5 dilim salam 40 gr tereyağ HAZIRLANIŞI Tereyağını ezip macun kıvamına getirin, hardalı da ilave edip iyice karıştırın. Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün, karşımı üzerlerine sürün. Salam dilimlerini de dörde bölün ve ekmeklerin üzerine koyun. Kornişonu küçük halka şeklinde...
  2. Jambonlu Kanepe

    Jambonlu Kanepe

    jambon nasıl yenir MALZEMELER 6 dilim francala ekmeği 1 tatlı kaşığı hardal 6 adet kornişon 6 dilim jambon 60 gr tereyağ HAZIRLANIŞI Tereyağını bir kapta macun kıvamına gelinceye dek çırpın. Sonra hardal katıp iyice yedirin. Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkartın ve her birini dört parçaya bölüp, hardallı tereyağı üzerlerine sürün. Jambonları dört parçaya bölüp dilimlerin üzerine...
  3. Kaşarlı domatesli ekmek

    Kaşarlı domatesli ekmek

    domatesli ekmek fırında kaşarlı ekmek kaşarlı domatesli tost fırında tarifi Malzemeler 500 gram domates 300 gram taze kaşar 10 dilim tost ekmeği Tuz, karabiber, Kekik, Zeytinyağı Yapılışı Domatesleri ilk olarak yıkayıp kurulayın. Ve ince dilimler halinde kesin. Kaşar peynirini tost ekmeği büyüklüğünde dilimleyin. Fırın tepsisini yağlayın ve ekmekleri tepsiye dizin. Üzerine bir dilim...
  4. Kaşarlı Top Köfte

    Kaşarlı Top Köfte

    Malzemeler 500 gr. koyun ve dana karışımı kıyma 1 adet yumurta 2 küçük dilim bayat ekmek 1 baş soğan 150 gr. kaşar peyniri Yeteri kadar kıyılmış maydanoz, tuz, kırmızı biber Yapılışı Koyun ve dana karışımı 500 gr. kıymaya bir adet soğan rendeleyin. Islatılmış ekmek içini, bir yumurtayı, kıyılmış maydanozu, tuzu ve karabiberi de katarak iyice yoğurun. Yoğururken bir...
  5. Kaşarlı tavuk sarması

    Kaşarlı tavuk sarması

    kaşarlı tavuk sarma MALZEMELER 4 adet kemiksiz tavuk göğsü 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi 1 çay kaşığı karabiber 1 su bardağı un 1 adet yumurta Kızartmak için: Sıvı yağ HAZIRLANIŞI Önceden kasaba kemiklerini çıkarttırdığınız ve incelttirdiğiniz tavuk göğüslerini mutfak tezgahına yayın, 1 su bardağı kaşar peyniri rendesini, 1 çay kaşığı karabiber ile karıştırın. Tavukların içine bu harcı...

Sayfayı Paylaş