Kıskanç erkeklerden çekenlerin paylaşım alanı

Cevap: Kıskanç erkeklerden çekenlerin paylaşım alanı

Tabii canım sende haklısın. işte ilişkileri tüm yıpratan konuların başında geliyor bu kıskançlık ve bizler ne yapacagımızı bilemiyoruzz

Cevap: Kıskanç erkeklerden çekenlerin paylaşım alanı

bende sevmiyom aynı kaprisli gibi yaptım hayatımı berbat edemem herşeyin bi dozu olmalı kıskanmanın bile severken insanlar birbirlerini oldugu gibi kabul etmeli bence oraya gitme onu giyme bunun gibi kıskanclıklar yapıp hayatı zehir etmemek lazım hayat kısa onuda güzel yaşamak lazım dimi melekler

Kesinlikle canım sana katılıyorum illa sevgilinim diye özel kendi yaşamımızı onlara feda etmemeliyiz önceden nasılsa çıkmaya başlayıncada aynen devam etmeli diye düşünüyorum herşeyin

benim sevgilimde aynı şekilde iş arkadaşlarımla yemeğe giderken ne giysem diye düşünürken kime güzel gözükcen,kaçta gelcen sorularıyla bunaltıo.Burdan geçme diğer sokaktan git delirtio beni kıyamette kopuo tabi.

bu kıskançlığın hiç bir çaresi yok kar_tanem ya dinlicen yada ayrılık yolu gözükür her zaman...kendi adıma konuşayım öyle oluyor...çok tuhaflar şu erkek milleti ya...ne zaman ne yapcakları inanki belli olmuyor...ama kendileri üzerlerine gidildiğinde bir dakika tahammül edemiyorlar...ama onlarsız da hayat çekilmiyor 🙂 🙂 🙂

3 yıl birlikte olduğum biri vardı kıskançlık yüzünden beni yedi bitirdi.Onu giyme bunu yapma,oraya bakma,tek başına biyere gitme,sürekli telefon mesaj,msn yasak o yasak bu yasak vs vs...Karakter olarak herşeyi neredeyse mükemmel olmasına rağmen bu aşırı kıskançlığı herşeye gölge düşürüyodu.Nihayetinde bitti.Ondan sonra kıskançlık huyundan nefret etmeye başladım.Üzerine 2-3 yıl geçti ...Şuan hayatımda olan birisi var , buda tam aksine hiç ama hiçbirşeyime karışmıyor😀 Tabi elbette bende ilişkim olduğu için gerekli sorumluluklarımı yerine getiriyorum, gittiğim yeri söylüyorum,kıyafetlerime belli ölçüde dikkat ediyorum falan ama, bu seferde bazen oturup yahu beni neden hiç kıskanmıyor yoksa sevmiyormu diye abuk sabuk bir duyguyada kapılmıyor değilim😀 Acaba dengesiz olan bizmiyiz ya😀

arkadaşlar size tawsiye siz akrep burcuysanız sakın akrep burcu biriyle çıkmayın iki tane kıskanç olunca kawga çıkıo ama sewen insan herşeye katlanıyo ben çok sewiyorum oda beni ikmizde akrep burcuyuz aşırı yha bizimki erkek sinekden bile kıskanıyo o kdar söyliyeyim

Geri