1. SadmiN

    SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    29 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    15.139
    Beğenilen Mesajlar:
    1.159
    Ödül Puanları:
    113

    kızartma yağınız kararmışsa

    Konu, 'Faydalı Bilgiler' kısmında SadmiN tarafından paylaşıldı.

    kızartma yaptığınız yağ kararmışsa yağ kızgınken içine rendelenmiş havuç atın soğumaya bırakın renginin açıldığını göreceksiniz soğutun süzün kullanın

     
  2. ms_enemy

    ms_enemy Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    26 Kasım 2007
    Mesajlar:
    3.578
    Beğenilen Mesajlar:
    9
    Ödül Puanları:
    0
    Ce: kızartma yağınız kararmışsa
    denicem cemoşum bunu sağoll :D
     
  3. SadmiN

    SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    29 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    15.139
    Beğenilen Mesajlar:
    1.159
    Ödül Puanları:
    113
    Ce: kızartma yağınız kararmışsa
    dene canım ben deniyorum oluyo
     
  4. Bilge Gökçen

    Bilge Gökçen Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    27 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    11.882
    Beğenilen Mesajlar:
    120
    Ödül Puanları:
    0
    Ce: kızartma yağınız kararmışsa

    Ben de bir deneyeyim bunu.
     
  5. *jellibon*

    *jellibon* Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    9 Kasım 2007
    Mesajlar:
    6.137
    Beğenilen Mesajlar:
    37
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    mutluluk ülkesinden
    Cevap: kızartma yağınız kararmışsa
    emeğinize sağlık adminimmm :minik:
     
kızartma yağınız kararmışsa konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. yalancı kızartma!

    yalancı kızartma!

    yalancı kızartma MALZEMELER (4 Kişilik) (130 Kalori) 2 Adet Kabak ½ Çay Bardağı Su 8 Adet Çarliston Biber 8 Adet Taze Kırmızı Biber 4 Adet Domates 300 gr Light Yoğurt 3-4 Diş sarmısak 1 Çorba Kaşığı ZeytinyağıHAZIRLANIŞI Kabakların kabuklarını kazıyıp halka şeklinde doğrayın ve cam bir kaba yerleştirin. Yarım çay bardağı su ekleyip kabın üzerini folyo ile kapatın. Önceden 230 derecede...
  2. kızartma sosu

    kızartma sosu

    kızartma sosu kızartma sosları tavuk sosu tavuk sosları kızartmak için sos Malzemeler Galeta unu , un , 1 yumurta Kızartılacak yiyeceği una, sonra çırpılmış yumurtaya, son olarak da galeta ununa bulayın
  3. kızartmalar ve kızartma yağının saklanması

    kızartmalar ve kızartma yağının saklanması

    kızartma yağı neden köpürür En çok tercih ettiğimiz pişirme yöntemlerinden biri de kızartmadır. Eğer derin yağda kızartma yapıyorsanız iyi sonuç alabilmek için yiyeceğin hacminin dört katı yağda kızartmalısınız.Kızartma yağının ideal sıcaklığa geldiğini anlamak için kızartılacak malzemeden küçük bir parçayı yağa atın. 20 Saniyede yüzeye çıkıyorsa yağ istenilen ısıdadır.Kızartma süresince yağın...
  4. İlk ekmek kızartma makinası

    İlk ekmek kızartma makinası

    1909’da General Electric şirketi, ilk elektrikli ekmek kızartma makinesini üretti. Dilimlenmiş ekmek, elektrikle ısıtılan bir tel üzerine konuluyordu. Ayarlı bir saat, süre dolduğunda elektriği kesiyor ve ekmeği dışarı doğru itiyordu. Bu sayede sabahları kahvaltı masalarını renklendiren çıtır çıtır ekmeklerin hikayesi doğdu.
  5. Kızartma Güllaç

    Kızartma Güllaç

    Kullanılacak Malzemeler 10 çorba kaşığı tereyağı 3 adet yumurta 2 su bardağı fındık (ince çekilmiş) 1 su bardağı gül suyu 1 su bardağı su 10 kat güllaç 2 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker Hazırlanma Şekli Güllaçları birer birer gülsuyu ve su karışımı ile ıslatıp ikiye katlayın. Üzerine çekilmiş fındığı serpin. Rulo biçiminde sarın. Bütün yaprakları bu biçimde hazırlayın. Çırpılmış...

Sayfayı Paylaş