ben 2 ay kullandım canm düzenli klomenle beraber ama malesef bende bi işe yaramadı inş sende yararslmlar 850 mg glifor kullanıpta hamıle kalan var mı arkadaslar yardımcı olun arkadslar
ben 2 ay kullandım canm düzenli klomenle beraber ama malesef bende bi işe yaramadı inş sende yararslmlar 850 mg glifor kullanıpta hamıle kalan var mı arkadaslar yardımcı olun arkadslar
ben 2 ay kullandım canm düzenli klomenle beraber ama malesef bende bi işe yaramadı inş sende yarar
slm özgün aranıza yeni katıldım kolmene başladım bende bu gün bitiyo cuma dktora gidicem de igneyi oradamı yapıcaklar nasıl bişey biliyorum ki cvb ltfn
canım daha yeni gördüm.üzüldüm.hayırlısı olsun sıkma canını inş. gene hamile kalır sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
inş cnm saolasın inş hepımız için hayırlısı olurben 2 ay kullandım canm düzenli klomenle beraber ama malesef bende bi işe yaramadı inş sende yarar
öncelikle tşk ediyorum cvb verdiyin için 🙂adet tarihim 11 de 3 gün klomene başladım dün bitti cuma dktora gidicem bakalım noluyo bu arada dün sol asıgımda agrı vardı bide az koyu sarı akıntı oldu bi bilgin varmı senin nasıl gidiyo🙂)