selam emel88 şuanda 3 buçuk aylık hamileyim hsg filmi cektrdgim ay hamile akaldım darısı senn ve tüm isteyenlerin basına artık. Allah yardımcın olsun dualarım sizinle.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1 yıllık evliyim 30 yaşındayım malesef ki hamile kalmayi basaramadim bir türlü sizlerin yazılarını okudukça içim rahatladı biraz daha çok istiyorum anne olmayi ve bu durum beni çok üzüyor buay bende dr gitcem bakalım büyük ihtimalle banada klomen verecektir Allahtan hepimiz için hayirlisini diliyorum dua edin banada:-(
saol canım allah razı olsun darısı sizlerin basına.benim de zor gecmişti rahim filmi cekilirken çok agrım olmuştu. ama allaha şükür o acıları cektigimide deydi bu arada bir prensesim olacak .canım çok saol.ağustosun 3 de çektirdim çok ağrıdı maf oldum ama bakalım inşallah emeklerimizi BOŞA ÇIKARMAZ ALLAHIM..ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH CANIM BENİM...
saol canım allah razı olsun darısı sizlerin basına.benim de zor gecmişti rahim filmi cekilirken çok agrım olmuştu. ama allaha şükür o acıları cektigimide deydi bu arada bir prensesim olacak .
slm kızlarrrr.bende adeti bekliyorum buay 10 gün içinde olurum adet.tüp bebek yapılacak sorun çıkmazsa tabi.dua edin canlar bana bol bol..[/quote
Inşallah lavin hic bir sorun çıkmaz senin agnucaston kistleri büyümesine yada herhengi bi soruna neden olmadı dımı bende neredeyse 1 haftadır iciyorum hayla bisey olmadı göğüslerim daha cok ağrıyor ve dahada hasaslasti ve kasıklarımda hafif batmalar oluyor senin nasıl olmuştu aslında kullanıyorum ilacı ama Yinede korkuyorum