Valla ben klomeni 2 defa kullandım ikisindede hamile kaldım ben faydasını gördüm inşallah isteyen herkes görürben klomeni günde 2 içtim 5 gün ama hiç büyütmedi folikülde kaldı bu ay 3 içiyorum femara ile birlikte etkinliği artar umarım
Valla ben klomeni 2 defa kullandım ikisindede hamile kaldım ben faydasını gördüm inşallah isteyen herkes görürben klomeni günde 2 içtim 5 gün ama hiç büyütmedi folikülde kaldı bu ay 3 içiyorum femara ile birlikte etkinliği artar umarım
Nasıl kullandınız bende işe yaramadıValla ben klomeni 2 defa kullandım ikisindede hamile kaldım ben faydasını gördüm inşallah isteyen herkes görür
Nasil kullanilacagini söylüyor dr zatn regl dönemimde başladım 5 gun boyunca içtim sonra bıraktım zatn yumurta rakibi için dr gidiysn yumurtalarina göre hangi günleri degerlendirecegini söylüyor sana canım.Nasıl kullandınız bende işe yaramadı
Söyledi ama bende maalesef işe yaramadıNasil kullanilacagini söylüyor dr zatn regl dönemimde başladım 5 gun boyunca içtim sonra bıraktım zatn yumurta rakibi için dr gidiysn yumurtalarina göre hangi günleri degerlendirecegini söylüyor sana canım.
dr ayarladı 5 gün içtim gelişmedi bu ay 5 gün günde 3 e cıkarttı ve femara ekledi 7 günGünde 2 içmeyi siz mi ayarladınız doktorunuz mu ? Tam olarak kaç gün kullandınız ?
sadece klomen etkilemiyor ya femara etkilesin bariValla ben klomeni 2 defa kullandım ikisindede hamile kaldım ben faydasını gördüm inşallah isteyen herkes görür
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda sizde bu mutluluğu yasarsinizSöyledi ama bende maalesef işe yaramadı
Amin inşallah benim gibi isteyen herkese rabbim nasip etsinHakkınızda hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda sizde bu mutluluğu yasarsiniz
Evet regli duzenler kistte yapabilir tamamen doktor kontrolü gerekli.Cevap: Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar
Merak ettiğim birşey var, Klomen'le ilgili bilgisi olan birileri olsa keşke bu konuda.
Klomen regl düzenini etkileyen bir ilaç mı?
Evet regli duzenler kistte yapabilir tamamen doktor kontrolü gerekli.