Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Dalga gecmiyorum CNM,bana yazcak bisi birakmiyosun ne zamandir bebek icin ugrasiyosun.bu arada benim yarin 23. Gunum kan testi yaptircam cikar mi dersin?
 
O zaman azcık yorumları sana bırakayım, çok uzun süredir uğraşmıyorum esasen, okumayı çok severim ben okuyorum aklımda kalıyor, zaten daha önce hiiç çocuk düşünmemiştim. Toplamda bu 6. deneme atışımız oldu. Zaten 1 yıllık evliyim, 33 yaşım, hiç çocuğum yok. Benim de 27. gün oldu. seninki daha çıkmaz bence. Çatlatma iğnesini referans al, ondan sonraki ilk 14 gün yanıltıcı olabilir vücutta LH var çünkü. Genellikle 10 gün sonra etkisi çıkıyor ama garanti olması için en azından 14 ya da 15 gün yaptır hayatım. Var mı belirtilerin?
 
yorumlara ara verme sakın,sakın beni yanlış anlama.ben den çok şey bilen biri olman çok hoşuma gitti.ben de çok okurum.benim geçen sefer 26.gunde 156 cktı betahcg de biraz ona guvenıyorum.11. gun çatlatma iğnesi bugun 23.gun ben 2 yıldır test yaptırıyorum da psikolojım bozuluyor test yaklasınca.bır an önce bıtsin istiyorum.klomenin bu ay bende bi etkisi yok cunku kutu bıtmedi ama sağosun yan etkileri hala devam.2kg aldım.alerjım devam ediyor.çatlatma iğnesi desen benim yumurtam zaten çatlıyordu.tek farklılık preseed bakalım hayırlısı. LH betahcgyi etkiler mi teste bilmiyorum.sence????????????
 
Kozacım bişi da sorucam.klomen ve çatlatma iğnesi 23.gun bile iştah açar mı kilo yapar mı. Ben çok iradeli biriyimdir ama inanılmaz yiyorum ve doymuyorum bir de baş dönmesi biraz da o yüzden yaptırcam testi.klomen size bişi yapmadımı ben ölümden dönmüşüm anaflaks olmama az kalmıs öyle dedi? Yorumlarını bekliyorum
 
Deli kız hayırlısı olsun. Çatlatma iğnesinin etkisi adet olana kadar sürüyor ben de deli gibi kilo alıyorum yapcak bişi yok. pregnyl bende de baş dönmesi yapmıştı ilk kullanımda. Gaz geçen ay 10. günde azalmıştı bu ay daha az ama hala sürüyor. BAşka göğüste hassasiyet, ruh halinde değişiklikler de yapıyor. Şİşkinlikte, adet de gecikebiliyor. Hormın nihayetinde. Vücut yalancı hamilelik yaşıyor hani hamile olsak bu etkiler olcak.
Canım sakın kafana takma, yaşın kaç bilmiyorum ama önümüzde uzun zaman olabilir sabretmek laızm. Benim en baştan ümidim yoktu, çok çalışmadık zaten 3 gün denedik arka arkaya, bıraktık. Sırf çocuk için bir arada olma fikrine isyan ettim bu ay. Olmayacağını düşündüm hala da öyle düşünüyorum. Adet sancım var gelirken kendimi ÖZsüt de buldum. 3 çeşit pasta aldım geldim yedim, çok rahatladım. yani vücut şeker istiyor regl olcak. Allah hayırlısını versin ne diyim.. Bakalım ya aşılamaya geçiçez biz de ya da eşim varikosel ameliyatı olmayı düşünüyor. Çünkü sperm değerimiz ml de 20 milyon ve bu sınır tam. Hamile kalabilirim ama azcık vakit alır. Ya o sayıyı ameliyat ile çoğaltıcaz ya da yeteri kadarını aşı ile yumurtanın yanına göndericez. Bakalım artık hangisi olursa, nasip.
dert etme e mi, Bu ay yine beraber gün sayarız. Ben de bu hafta iş için olsa da istanbula gidiyorum kafa dağıtcam gezcem tozcam, aslında hormın testim kalmıştı, olmadı bu arada onu da yaptırı veririm.
Öpüyorum seni, sakın üzülme güzel haberlerimiz bizim de tez zamanda olcak inşallah
 
dört gözle yorumunu bekliyordum,sağol cam napalım hayırlısı hamilellik benim için o kadar zor bir 9 ay oluyor ki ama yine de istiyorum.bu ay birde film çektirecem düşük ihtimal dedi ama bakalım inşallah sorun odur. sorunun belli olmaması daha kötü çözüm üretemiyorsun.bu ararda 35 yasındayım.film çektirdiğimiz ay yumurtlama tedavisini de olabiliyormuyuz? film adetin son günü çekiliyor iğneli yumurtlama tedavisi ne zaman başlıyor ki biliyor musun cnm? ben nevşehirde yaşıyorum bu arada sen nerdesin?
 
Canımsın sağol. Fırsat buldukça giriyor kafa dağıtıyorum ben de. Al benden de o kadar hem korkuyor hem çok istiyor hem de inada bindiriyorum.
Film çektir bence de için çok rahatlar. Sonra hormon kalıyor ve tabi ki eşinin sperm değeri de önemli. Doktor durumunuza göre tedavi önercektir. Rezervlerini o görüyordur, o da önemli, yumurta kaliten vs. Sorun yoktur da zamanı gelmemiştir hayatım. Bak şöyle düşün % 80 kadın hamile kalıyor kalanının % 10 u tedavilerle hamile kalıyor. Diğer kalan % 10 un ise canlı sperm ya da yumurtanın hiç olmaması ya da rahim ile ilgili ciddi sorunlardan kaynaklanıyor. Yani geç de olsa bebeklerimiz olcak.
Senin sanırım ilk bebeğin olmucak, benim ilk bebeğim olcak heyecanlanıyorum o yüzden. Allah hayırlısını nasip etsin artık. Ben Antalyadayım. Nevşehiri gezmiştim, Ürgüp göreme avanos, ıhlara vadisi, yeraltı şehirleri vs vs. Pek güzel oralar.
 
idilim bence umudunu kaybetme...kan testini erken yapmışın.sana moral olsun diye demiyorum sitenin birinde okumuştum 23.24.25.günde negatif sonuç alan bir arkadaş 26.günde pozitifi yakalamış.sakın üzülme canımmmmmmmmmm.
 
Geri
Üst