umarım bu yeni doktorun sana uğurlu gelir hemen buay hamile kalırsın......

evet canım rahim filmini çektirdim sonunda çok korktugum gibi olmadı allaha şükür.hepimiz için hayırlısı olsun tatlım.yasemincim hoşgeldşin aramıza tekrar. rahim filmi bu ay mı çekilecek.hayırlısı olsun inşallah.
evet canım rahim filmini çektirdim sonunda çok korktugum gibi olmadı allaha şükür.hepimiz için hayırlısı olsun tatlım.
birde klomenin üstü bi hap mı var yani doktorum klomenden baska bi hap yok demişti de o yüzden sordum
kızlar ben geçen ay klomen kullandım. bu ay kullanmıyorum ama acaba etkisi devam ediormudur. göğüslerim acımaya başladı da umutlanmak istemiyorum[/QUOTE
evet canım edebiliyomuş duymuştum biyerlerden.ayrıca benim geçen ay yoktu yumurta solda vardı 14mm e kadar büyüdü sonra geriledi sonra 2 ay adet olmayınca doktora gittim bu sefer sağda kist olmuş yani 2.ay bi ara yumurta büyümüş kendi kendine çatlamayınca da kist olmuş.hadi bakalım hayırlısı 🙂)
selam seastarh..buay olmazsa banada iğne vericek ama kendim vurucakmışım.senin ilk çocuğun neden düştü yaaa üzüldüm gerçekten umarım olur buay...