tabiki çıkar....mikrop kapabilir bebişin allah korusun. ya da büyüdükçe karnın gerilecek ve mutlaka zarar verecek. bu arada ilk muayeneyi alttan yapıyorlar
benim ilk gebeliğimde alttan bakmadılar ...doğuma yakın ilk kez açılma var mı diye bakmıştı..
tabiki çıkar....mikrop kapabilir bebişin allah korusun. ya da büyüdükçe karnın gerilecek ve mutlaka zarar verecek. bu arada ilk muayeneyi alttan yapıyorlar
benim ilk gebeliğimde alttan bakmadılar ...doğuma yakın ilk kez açılma var mı diye bakmıştı..
ama garibim ne yapsın ben bal cörek otu falan yedim onları görünce üzülüyor bana incirden sonra kısa sürede kalan var hamiş dedim oda almış ikimiz oturup karşılıklı incir tedavisi yapıyoruz sonrada gülüyoruz yemekten fazla incir yedik diye allah herkezi hayırlı evlat sahibi yapsın bizideanladım canım hayırlısı olsun inşallahhhhh
hadi yaaaa vur deyince öldürmüş 🙂 ye ye valla iyi geliyor canım
çıkar bence, dr. da söyler zaten ,yani bence tabii 🙂
canım inş olmuşdr inş
hehe ye bacım yeee bende bundan sonra incir manyağı yapıcam kendimiiii:meri::meri::meri:
canm hiç bilmiyorum valla hiç pirsink taktırmadım ne göbüşüme nede başka yerime
hoşgeldin bilgem meleğim sabah üzgündün şimdi daha iyisin diymi gülümmmm
bilgemelekkkkk naber canımmm