selam cnm iyiyim ,sen nasılsın ya ne sorcam sende niye mama adayı yazıyor?
Canlarım hepinizi öpüyorum...sevgiyle kalın, görüşürüzzzz iyi akşamlar
canım ilk muayene genelde alttan yapılırmış... sebebi de bebek çok minik olduğu için görünmezmiş. göbekten ultrason daha uzak gösterirmiş ama alttan muayene bebeği daha yakın gösterirmiş. nette öyle okumuştum ki doktorum da aynı şeyi söyledi
ya arkadaşlarım bütün iyi sözleriniz ve dilekleriniz için teşekkür ederim..inşallah dediğiniz gibi olur da inletiriz bu ay buraları hep beraber..bilgemeleeeem hoşgeldin keşke geleydin bana kek de pişti..
bugn çıkartmaya ugraştım çıkmadı canım içimi bi korku sardı yarın çıkartırcam
ama garibim ne yapsın ben bal cörek otu falan yedim onları görünce üzülüyor bana incirden sonra kısa sürede kalan var hamiş dedim oda almış ikimiz oturup karşılıklı incir tedavisi yapıyoruz sonrada gülüyoruz yemekten fazla incir yedik diye allah herkezi hayırlı evlat sahibi yapsın bizide
ya arkadaşlarım bütün iyi sözleriniz ve dilekleriniz için teşekkür ederim..inşallah dediğiniz gibi olur da inletiriz bu ay buraları hep beraber..bilgemeleeeem hoşgeldin keşke geleydin bana kek de pişti..
benimde aklım karıştı canım işte ondan yarın ilk işm çıkartırcam
iyiyim ben de canım.... mama ne kız 🙂
yok canım benim ,yanlış anlama yapılmaz demek istemedim ben , sadece
sen söyleyince ilk muayenemi düşündüm de bakmamıştı diye aklıma geldi yazdım..tatlım beniiim..
ayyyy neliydi kııızz, aman dur söleme hamişlerin canı çeker ,kısmet yavrum vuslata eremedik bi türlü yaw 🙂
heeey , sakın kendin çıkarmaya çalışma başına daha büyük iş açarsınnnn
ben de sana soruyorum kız, sende mama adayı yazıyor anne adayı yerine

Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi :hıms:

2009 ADAYLARI ANNE

2010 ADAYLARI ANNE

<!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->