kızlar bi girmedim ne kadar geri kalmışım ya 😀
lalezarcım eşin varikoselden ameliyat olcak değil mi?canım benim eşim de cumartesi olcak.size ne dediler tam olarak yani ameliyattan ne kadar sonra bebek düşünülebilirmiş.ya da ilişki.bize hiçbirşey demediler.kafamız çok karışık.allahım hayırlısıyla atlatırlar ameliyatı inşallah.
selam canım çok sevindim inşallah en kısa sürde olur bebeğin tatlım ben klomen kullanıyorum yumurtam oluştu ve çatladı günümde geçti bekliyorum klomenin faydasını görürsün mutlaka..Merhaba kızlar doktordan geldik eşim öğleden sonra sperm verdi ve çok şükür tahliller çok iyi çıktı bendede eşimdede hiçbir sorun yokmuş doktor yumurta sayısını artırmak için klomen verdi her ay 1den fazla yumurtlama olmasını sağlarmış öle dedi üç ay kullancakmışım eğer gebelik olmazsa aşılama dedi ama büyük bir ihtimal aşılamaya gerek kalmaz dedi bakalım nasibimiz ne olacak 🙂
kızlar klomen kullananlar varsa aramızda bilgi verirmisiniz 🙂
Allah'ım bugün lalezarın eşinin yarın da elanazın eşinin ve pembedüşün yardımcısı ol.pirensesin ve ilterin belirsizliğini gider.hepsinin göbeğine bebeğini ver Allah'ım
sılam çok çok sevindim.meleğinin gelmesi çok yakın inşaallah

gecmıs olsun sımdıden canım...ınsallah hersey guzel olacak.....Kızlar hepinize güzel dilekleriniz ve dualırınız için teşekkür ederim, yarın belli saate kadar giremem nete, bu gece kalıcaz hastanede.. Hayırlısıyla gelip geçer inşallah canlarım...
Kızlar hepinize güzel dilekleriniz ve dualırınız için teşekkür ederim, yarın belli saate kadar giremem nete, bu gece kalıcaz hastanede.. Hayırlısıyla gelip geçer inşallah canlarım...