ayy inşallah benimde öyle olmuştur.2 gün var ama insan yinede çok meraklanıyor.teşekkür ederimfikrimin ince gülü ümitlendirmiş olmayım.ben hsg çektiğim ay hamiş kaldım.ve bel ağrısıyla başladı bende bel ve karın ağrısı
ayy inşallah benimde öyle olmuştur.2 gün var ama insan yinede çok meraklanıyor.teşekkür ederimfikrimin ince gülü ümitlendirmiş olmayım.ben hsg çektiğim ay hamiş kaldım.ve bel ağrısıyla başladı bende bel ve karın ağrısı
migde agrilarim var yeni olmaya basladi onun disinda iyiyim hamd olsun 🙂çok şükür iyiyim sen nasılsın
ohne güzel ikinizde de sorun olmaması müthiş güzel birşey... o halde tamamen relax olacaksınız. ümitlenmeye devam ama beynini esir almasın dikkat et. benim ondan kaç ay olmamış, çünkü hep aklımdaydı. hsg çektirdiğim ay nasıl olsa bu ay olmaz dedim ve allah meleğimi gönderdi, demek ki rahat olmak çok önemliymiş.
evet evet ben tamamen regl belirtilerini yaşadım. o yüzden sadece regl bekliyordum. bel ağrım değilde kasık ağrım oldu hep.
hadi ben yabancı biriymişim gibi çekiştir beniyani bi ağız tadıyla çekiştiremedim🙂
i
amin insallahhhhh bide anneme kavussam annemi koklasamm öpsem doya doya dahada bisey istemem valla sabirsizim inanki sizlerede cok dua ediyorum cnm allahim sizede en kisa zamanda yasatsin bu duyguyu cnmonun sıkıntısı bilem güzel yaaa🙂
ayy kurban olurum ben bu mercimeklere🙂
yaparsın yaparsın...
🙂
yani bi ağız tadıyla çekiştiremedim🙂
Allah kavuştursun canım.
aa evet ben de onu soracaktım
mrs.m evet canım.ay eve nasıl düştüğümü bilemezsiniz.yarım yollarda kalıyor.e e e e ler l l l l l rüyalarımda.bu halde nasıl çocuk yapcam bilmem.🙂
mrs.m ne zaman izne ayrılacan canım
ayy inşallah benimde öyle olmuştur.2 gün var ama insan yinede çok meraklanıyor.teşekkür ederim
hadi ben yabancı biriymişim gibi çekiştir beni
migde agrilarim var yeni olmaya basladi onun disinda iyiyim hamd olsun 🙂
4. ayima gircem galiba ondan olmalikaçıncı haftadasın? benim 4. ayda falan mide ağrılarım başlamıştı, o da bebiş büyüdüğü için baskı yapmasından dolayıymış.
amin insallahhhhh bide anneme kavussam annemi koklasamm öpsem doya doya dahada bisey istemem valla sabirsizim inanki sizlerede cok dua ediyorum cnm allahim sizede en kisa zamanda yasatsin bu duyguyu cnm